Κρίστι Άλεϊ: Το συγκινητικό μήνυμα του Τζον Τραβόλτα για τον θάνατο της συμπρωταγωνίστριάς του στο «Κοίτα ποιος μιλάει»

Την απόλυτη θλίψη σκόρπισε στο Χόλιγουντ η είδηση ότι η ηθοποιός Κρίστι Άλεϊ έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, στα 71 της χρόνια.

Η διάσημη ηθοποιός και συμπρωταγωνίστρια του Τζον Τραβόλτα, στην κωμική σειρά ταινιών «Κοίτα ποιος μιλάει» έδινε σιωπηλά τους τελευταίους μήνες μάχη με τον καρκίνο όμως δεν τα κατάφερε.

Ο Τραβόλτα, φανερά συγκινημένος με την απώλεια αυτή, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λίγο μετά την ανακοίνωση της δυσάρεστης είδησης: «Η Κρίστι ήταν μία από τις πιο ξεχωριστές σχέσεις που είχα ποτέ. Σ’ αγαπώ Κρίστι. Ξέρω ότι θα δούμε ο ένας τον άλλον ξανά κάποτε». Την ανάρτησή του συνόδευε μία υπέροχη φωτογραφία της ηθοποιού την εποχή που μεσουρανούσε στο Χόλιγουντ.

Τα δύο της παιδιά εξέδωσαν την ανακοίνωση του θανάτου της γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Με θλίψη σας ενημερώνουμε ότι η μητέρα μας έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο, που ανακαλύφθηκε μόλις πρόσφατα.

«Όσο εμβληματική ήταν στην οθόνη, ήταν μια ακόμα πιο καταπληκτική μητέρα και γιαγιά», συέχιζε η ανακοίνωση, στην οποία αναφέρθηκαν και στο πάθος, την αγάπη και τη δημιουργικότητα της Kristie Alley. Η οικογένειά της ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Ιατρικού Κέντρου Moffitt για τη φροντίδα.

Η Alley κέρδισε τόσο ένα Emmy όσο και μια Χρυσή Σφαίρα για το ρόλο της στο «Cheers».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts