Κόνι Μεταξά-Μάριος Καπότσης: Ο γάμος τους στα Χανιά ήταν παραμυθένιος! (photos)

Eνώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου η Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση και οι δυο τους έδειχναν να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μιας και η δημιουργία οικογένειας είναι το όνειρό τους!

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και πριν από λίγη ώρα παντρεύτηκαν, με τις πρώτες φωτογραφίες να κλέβουν τις εντυπώσεις και να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης βρίσκονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στα Χανιά, με σκοπό να ετοιμάσουν τον γάμο τους και να είναι όλα στην εντέλεια, για να εντυπωσιάσουν όλους τους τους καλεσμένους και να τους ευχαριστήσουν που βρέθηκαν μαζί τους, σε αυτήν την τόσο ιδιαίτερη στιγμή για εκείνους. Οι δημοσιεύσεις με τις πρώτες εικόνες είχαν ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι, με τον Λευτέρη Πανταζή να βρίσκεται στο πλευρό τόσο της κόρης του, όσο και του Μάριου Καπότση, στον οποίο και τραγούδησε μερικές μαντινάδες πριν ξεκινήσει το μυστήριο.

Στις φωτογραφίες που βλέπουμε από τον γάμο τους και την ώρα του μυστηρίου, είδαμε ότι η Κόνι Μεταξά είναι μια πανέμορφη νύφη με ένα κλασσικό λευκό νυφικό, το οποίο και φυσικά της ταίριαξε απίστευτα. Η τραγουδίστρια ήταν απίστευτα κομψή, με τον γαμπρό δίπλα της να λάμπει από ευτυχία που παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »