Κύπρος: Απήγαγαν 4χρονο κοριτσάκι από το νηπιαγωγείο – Ψάχνουν τον πατέρα

Γκαγκστερική απαγωγή ανήλικου παιδιού από νηπιαγωγείο της Λευκωσίας, από δύο κουκουλοφόρους, σημειώθηκε σήμερα το πρωί. Το κοριτσάκι ενώ βρισκόταν στο χώρο του νηπιαγωγείου, απήχθη από δύο άντρες που φορούσαν κουκούλες και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους και στα οδοφράγματα προς τις κατεχόμενες περιοχές γίνονται έλεγχοι σε όλα τα αυτοκίνητα.

H αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία του παιδιού και ζητάει πληροφορίες από τους πολίτες σε περίπτωση που το δουν κάπου

Ο ηθικός αυτουργός της απαγωγής είναι σίγουρο πως είναι ο Νορβηγός πατέρας καθώς είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να πάρει το παιδί χωρίς επιτυχία. Η μητέρα είναι Κύπρια.

O Νορβηγός πατέρας είναι 60 ετών. Στη Νορβηγία είναι γνωστός ως «τορπίλη». Για πολλά χρόνια εργάστηκε ως μισθοφόρος σε διάφορες χώρες του πλανήτη και εικάζεται πως έχει σκοτώσει πάνω από 100 ανθρώπους. Μεγάλωσε με μια οικογένεια που τον υιοθέτησε και τον κακοποιούσε.

Πέρυσι είχαν συλληφθεί τρεις Νορβηγοί οι οποίοι επίσης είχαν επιχειρήσει να απαγάγουν το παιδί για να το μεταφέρουν μέσω κατεχομένων και Τουρκίας στη Νορβηγία.

Φωτογραφία ενός εκ των δραστών που προσπάθησαν πέρυσι να απαγάγουν το παδί – Είναι Νορβηγός, συνελήφθη και απελάθηκε

Η μητέρα του παιδιού βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού. Μετά τη ρήξη στις σχέσεις του ζευγαριού η μητέρα αποτάθηκε στο Οικογενειακό Δικαστήριο Λευκωσίας και εξασφάλισε διάταγμα με το οποίο της παραχωρείται η προσωρινή φροντίδα και επιμέλεια του κοριτσιού. Παράλληλα, το δικαστήριο διέταξε τα στοιχεία της ανήλικης να τοποθετηθούν στο stop list όπως και έγινε με αποτέλεσμα να απαγορεύεται η έξοδος του παιδιού από την Κύπρο χωρίς την άδεια της μητέρας ή του δικαστηρίου.

Αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε στον πατέρα με αποτέλεσμα να αρχίσουν να οι προσπάθειες απαγωγής του παιδιού.

Οι τρεις Νορβηγοί που συνελήφθησαν πέρυσι μετά από σήμα της Interpol είχαν στη κατοχή τους χάρτες συγκεκριμένης περιοχής της Λευκωσίας στην οποία διαμένει η μητέρα με το παιδί.
Παράλληλα, σε έναν από τους χάρτες υπήρχε σημειωμένη μια λέξη στα νορβηγικά η οποία σημαίνει «νηπιαγωγείο».

Οι κουκουλοφόροι που απήγαγαν το κοριτσάκι έφυγαν με Range Rover μαύρου χρώματος. Το απήγαγαν μόλις η μητέρα το κατέβασε από το αυτοκίνητό της για να πάει στο νηπιαγωγείο. Το κοριτσάκι λέγεται Marie Eleni Grimsrud και είναι τεσσάρων χρονών.

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5259 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr