Κώστας Νικούλι: «Επειδή άλλαξε το επίθετο μου, δεν σημαίνει ότι παρουσιάζω πια τον εαυτό μου ως Έλληνα»

Με αφορμή την τηλεοπτική «Παραλία» της ΕΡΤ, ο Κώστας Νικούλι βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή ΕΡΤ Backstage με την Κέλλυ Βρανάκη το απόγευμα του Σαββάτου. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο νεαρός ηθοποιός με καταγωγή από την Αλβανία εξήγησε τους λόγους για τους οποίους διατηρεί το κανονικό του επίθετο παρά την ελληνική υπηκοότητα.

«Είχες πει σε συνέντευξη ότι «αν είσαι ξένος, είσαι πάντα ξένος». Νιώθεις ακόμα ξένος στην Ελλάδα του 2024;» σχολίασε η παρουσιάστρια της εκπομπής με τον καλεσμένο της να αποκρίνεται ως εξής. «Δεν το εισπράττω τόσο πολύ από τους άλλους, ότι είμαι ξένος, αν και κάποια πράγματα δεν έχουν εξαλειφθεί τελείως. Πολλές φορές έρχομαι αντιμέτωπος ξανά με αυτό και προσπαθώ να το αγκαλιάσω. Για μένα είναι ένα δώρο να έχω και το ένα και το άλλο στοιχείο. Πιστεύω ότι είναι πολύ όμορφο για τον οποιονδήποτε να μπορεί να παίρνει στοιχεία από διαφορετικούς πολιτισμούς και κοινωνίες και να φτιάχνει ένα δικό του προσωπικό στοιχείο. Θέλω να μπορώ να είμαι και τα δύο με κάποιο τρόπο».

«Κάθε φορά που σε μια συνέντευξη μπαίνω στη διαδικασία να μιλήσω για αυτό, σε πολλά σχόλια που έχω κάνει για την καταγωγή μου έχω δει και θετικά και αρνητικά σχόλια. Έχω δει να λένε ότι «οι άνθρωποι από την Αλβανία είναι δολοφόνοι γιατί πυροβόλησαν ένα παιδί στο Γκάζι». Εκεί πέρα έρχεσαι πάλι αντιμέτωπος να πεις ότι μάλλον δεν το έχουμε ξεπεράσει αυτό το θέμα».

«Παρόλο που πήρες την ελληνική υπηκοότητα μέσα στο ’13, εσύ κράτησες κανονικά το επίθετο σου όπως ήταν» τόνισε, εκ νέου, η Κέλλυ Βρανάκη για να εξηγήσει ο Κώστας Νικούλι τα παρακάτω. «Είναι ένα στοιχείο που με κάνει αυτόν που είμαι. Είναι ένα μικρό σχόλιο που θέλω να κάνω. Επειδή μπήκε ένα τελικό ς στο επώνυμο μου, δεν σημαίνει ότι με κάνει να αλλάξω υπηκοότητα και να παρουσιάζω πια τον εαυτό μου ως Έλληνα πολίτη».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »