Κώστας Νικούλι: Η επιστροφή στην Αλβανία, η σχέση και η σειρά Παραλία

Στούντιο 4: Ο Κώστας Νικούλι εξήγησε ότι το 2012 οι γονείς του επέλεξαν να επιστρέψουν στην Αλβανία, όμως ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει στη χώρα και να δοκιμάσει την τύχη του ως ηθοποιός. Φέτος θα τον απολαύσουμε στη σειρά της ΕΡΤ, Η παραλία.

«Δεν ήθελα να φύγω εγώ. Βάλαμε ένα στοίχημα με τους γονείς μου. Με το που τελείωσα το Λύκειο οι γονείς μου ήθελαν να φύγουμε και να πάω σε μια ιδιωτική σχολή στην Αλβανία. Τους είπα ότι θα δώσω εξετάσεις και αν δεν πάει καλά η δραματική σχολή και αν δεν περάσω θα έρθω μαζί σας…», είπε μεταξύ άλλων.

«Δεν ήξερα σχεδόν τίποτα για τα Μάταλα. Ήξερα ότι υπήρχε μια κοινότητα χίπηδων εκεί και όταν πήγαμε εκεί μάθαμε και για τις σπηλιές. Λένε ότι την περίφραξη την έβαλαν τα τελευταία χρόνια.

Μπήκα διάβασα, είδα εικόνες και εντάξει είναι άλλη εποχή. Το πιο εξωφρενικό που διάβασα ότι έμεναν εκεί χειμώνα καλοκαίρι και δεν έφευγαν για χρόνια.

Εγώ υποδύομαι τον Πιτ που είναι αρχηγός των χίπηδων. Είμαι καλλιτέχνης, ζωγράφος και είναι ερωτευμένος με μία κοπέλα από το νησί. Από αρχηγός των χίπηδων πάει σε άλλη κατάσταση μετά από ένα γεγονός», είπε για τη σειρά.

Δες τι είπε για τη σχέση του με την ηθοποιό Κατερίνα Μαούτσου στο βίντεο:

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »