Λάουρα Νάργιες: Έτσι έχασε 18 κιλά μέσα σε 7 μήνες! Η ηλικία και ο έρωτας με τον Σαντικάι

Η 31χρονη Λάουρα Νάργιες έχει αλλάξει πολύ τον τελευταίο καιρό, έχοντας δώσει προτεραιότητα στο να χάσει τα κιλά που τη βάραιναν και γενικότερα να ανανεωθεί. Και τα κατάφερε άψογα.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός σε τηλεοπτική της συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είπε: «Έχασα 18 κιλά σε 7 μήνες με πολλή επιμονή».

Η ίδια πρόσθεσε: «Είχα από μικρή θέμα με τα κιλά και το τέλειο σώμα. Με επηρέασε η εποχή των 90s που ήθελε τις γυναίκες κρεμάστρα… Έκανα μία αποτοξίνωση εντέρου που έγινε καθαρά για λόγους υγείας».

Επίσης είπε ότι κάνει aqua aerobic και τόνισε πως της έχει γίνει τρόπος ζωής η γυμναστική.

Όταν η συζήτηση περιήλθε στα προσωπικά της, η Λάουρα Νάργιες παραδέχτηκε: «Έπρεπε να περάσω αυτά τα στάδια. Έπρεπε να τα βρω με τον εαυτό μου. Έμεινα μόνη περίπου δύο χρόνια. Έπρεπε να βρω τι θέλω, τι δεν θέλω…».

Μίλησε για τον σύντροφό της Χρήστο Σαντικάι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Χρήστος είχε έρθει καλεσμένος στο πρωινό του ΑΝΤ1 όταν ήμουν και εγώ, τότε βγάλαμε μια φωτογραφία μαζί και την έχει ακόμα».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts