Λασκαράκη-Σουλτάτος: Μίνι απόδραση στη Μαδρίτη! Οι πρώτες φωτό!

Μοναδικές στιγμές βιώνουν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Μαδρίτη όπου βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έφυγε σήμερα το πρωί με πτήση από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό την Ισπανία και μάλιστα ανέβασε και story μέσα από το αεροπλάνο.

Η όμορφη ηθοποιός και ο γνωστός σεφ αναχώρησαν για Μαδρίτη για επαγγελματικό ταξίδι του Λευτέρη Σουλτάτου καθώς εκεί θα ενημερωθεί για νέες γεύσεις της μεσογειακής κουζίνας και όχι μόνο.

Και μαζί του, βρήκε την ευκαιρία να ταξιδέψει και η Βάσω Λασκαράκη η οποία προφανώς αυτές τις μέρες που θα διαρκέσει το foodtasting trip, δεν έχει κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Μην ξεχνάμε ότι η ηθοποιός φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά των Ρέππα-Παπαθανασίου «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», όμως, όπως φαίνεται, δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα γυρίσματα.

Οι δυο τους λοιπόν προσγειώθηκαν νωρίς σήμερα (19/11) στη Μαδρίτη και άρχισαν τις βόλτες τους πριν εκείνος αφοσιωθεί στον λόγο για τον οποίο βρέθηκε εκεί.

Λατρεύουν και οι δύο τα ταξίδια και με κάθε ευκαιρία φεύγουν με την πρώτη πτήση για το εξωτερικό. Το τελευταίο τους ταξίδι ήταν στα γενέθλια της Βάσως Λασκαράκη, όταν μαζί βρέθηκαν στη Ρώμη για λίγες ώρες. Ήταν ένα ταξίδι που της έκανε έκπληξη ο αγαπημένος της σύζυγος ο οποίος γνωρίζει την αδυναμία που έχει η γυναίκα του στη συγκεκριμένη πόλη.

Τώρα που βρίσκονται στη Μαδρίτη φυσικά και θα δουν από κοντά όλες τις όμορφες γωνιές της πόλης, θα δοκιμάσουν υπέροχες γεύσεις της Ισπανικής ιδέας και θα πάρουν ιδέες, κυρίως εκείνος, για νέα μενού. Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το ταξίδι τους:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »