Λεωνίδας Κακούρης: Οι νέες πληροφορίες για την υγεία του – Η αντίδραση του Νταλιάνη on camera

Το πρωινό: Ο Λεωνίδας Κακούρης επιστρέφει στο Ναυάγιο τις προσεχείς ημέρες, μετά την αποχώρησή του από τη θεατρική παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» και την αποστασιοποίησή του από τα media.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα, οι πληροφορίες για την υγεία του δημοφιλή ηθοποιού αναφέρουν ότι πάει πολύ καλύτερα και πολύ σύντομα θα επιστρέψει και στο θέατρο και στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο.

Όπως είπε, στη συνέχεια, ο Τάσος Τεργιάκης, στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του Mega, θα επιστρέψει μετά από μία εβδομάδα. Αυτές τις ημέρες απέχει, ωστόσο δεν θα φανεί το κενό.

Σου θυμίζουμε, ότι ο Λεωνίδας Κακούρης θα αντικατασταθεί στον «Βασιλιά Ληρ» από τον Γιάννη Νταλιάνη και οι παραστάσεις ξεκινούν και πάλι αύριο, 13 Ιανουαρίου.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί αλλά και την αντίδραση του Γιάννη Νταλιάνη όταν τον πέτυχε η κάμερα:

Διαβάστε επίσης:

Λεωνίδας Κακούρης: Αποχωρεί τελικά από το Ναυάγιο;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »