Μαλέσκου: Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για την εγκυμοσύνη της και οι ευχές – Γάμος στον ορίζοντα για την Ιωάννα; Η αποκάλυψη…

Τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Ιωάννα Μαλέσκου, γεγονός που ανακοίνωσε χθες το βράδυ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ίδια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μάλιστα της έστειλε τις πιο θερμές της ευχές και αποκάλυψε στο πάνελ και στους τηλεθεατές του Happy Day ότι όταν πριν από κανένα δίμηνο την είχε δει από κοντά και την είχε προσέξει μάλιστα για τα όμορφα και στενά ρούχα που φορούσε η Μαλέσκου, δεν είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος.

Όπως είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου, πολύ λίγοι άνθρωποι γνώριζαν για την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας καθώς η ίδια ήθελε να κρατήσει ένα τόσο προσωπικό της ζήτημα μόνο για τον εαυτό της και πολύ λίγα άτομα της εμπιστοσύνης.

Πάντως, η Τίνα Μεσσαροπούλου, μιλώντας με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο ο οποίος ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που έμαθαν τα ευχάριστα, μιας και με τη Μαλέσκου έγιναν καλοί φίλοι μετά την τηλεοπτική τους συνεργασία, εκείνος άφησε να εννοηθεί ότι ετοιμάζει γάμο με τον αγαπημένο της η παρουσιάστρια. Όπως είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου, όταν ευχήθηκε στον Γιαννόπουλο, «άντε και κουμπάρος», εκείνος έκλεισε πονηρά το μάτι, αφήνοντας να φανούν οι προθέσεις του ζευγαριού.

Όσο για τον πατέρα του παιδιού, πρόκειται για τον Κωνσνταντίνο Δανιά, σύντροφο της Ιωάννας οι οποίοι ήρθαν κοντά λόγω της αγάπης τους για τα ζώα. Ο Κωνσταντίνος είναι εκπαιδευτής σκύλων και ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Dani Dogs, μίας εταιρείας που ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων και σε στοχευμένα προϊόντα για σκύλους.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με όσα αποκαλύφθηκαν:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts