Μαρία Μενούνος: Γονατισμένη προσεύχεται στον Άγιο Νεκτάριο – «Άκουσα έναν τεράστιο κρότο και άρχισα να ουρλιάζω»

Συγκλονίζει η Μαρία Μενούνος στη νέα της ανάρτηση από την επίσκεψή της στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα, λίγες μέρες μετά τις νέες της δηλώσεις για την μάχη με τον καρκίνο, αλλά και το παιδί που περιμένει μέσω παρένθετης μητέρας.

«Όταν μου είπαν ότι έχω πάλι καρκίνο, είπα θα έχω μωρό και δεν θα είμαι εδώ να τη γνωρίσω;» δήλωσε χαρακτηριστικά για την ιδιαίτερη περίοδο που διανύει.

Η επίσκεψή της στον Άγιο Νεκτάριο της Αίγινας, ήταν ένα μεγάλο της όνειρο που έγινε πραγματικότητα, όπως περιγράφει στην ανάρτησή της, αναφέροντας μάλιστα πως κατά τη διάρκεια της προσευχής της άκουσε έναν δυνατό κρότο ο οποίος την έκανε αμέσως να αντιδράσει…

«Ο Άγιος Νεκτάριος θεωρείται προστάτης για άτομα που πάσχουν από ασθένειες. όπως καρκίνος, καρδιακά προβλήματα, πόνος στις αρθρώσεις, επιληψία, αρθρίτιδα και άλλα. Από τότε που η μαμά μου και εγώ είχαμε διαγνωστεί με όγκους στον εγκέφαλο, οι φίλοι μας έλεγαν ότι θα πήγαιναν εκεί για να προσευχηθούν για εμάς. Πήγαμε στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στην Καλιφόρνια, αλλά το να πάμε στην εκκλησία του στην Ελλάδα ήταν πάντα το όνειρο. Ήθελα να πω ευχαριστώ για όλα τα θαύματα και τις θεραπείες με τις οποίες έχουμε ευλογηθεί.

Δες τις φωτογραφίες:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts