Μαρία Πρωτόπαππα: Ο ρόλος στον Σασμό, η οικογένειά της και η… Φόνισσα

Η Μαρία Πρωτόπαππα ή αν προτιμάτε, η Μαρίνα του Σασμού μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται για τον ρόλο της στην αγαπημένη σειρά του Alpha ενώ αποκάλυψε και άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής.

«Υπάρχει μία ανανέωση. Έχουν έρθει καλά παιδιά, μας λείπουν αυτοί που έχουν φύγει. Ξεκίνησε ο τρίτος κύκλος με βαριά περιστατικά, να δούμε πώς θα προχωρήσει» είπε αρχικά για το καστ του Σασμού και συνέχισε:

«Δεν το περίμενα ότι θα ήμουν κομμάτι μιας σειράς που θα παιζόταν τρία χρόνια. Μιας σειράς με τόσες απαιτήσεις στα γυρίσματα και που παίζεται πάνω από 1-2 φορές την εβδομάδα. Δεν ήξερα πώς είναι. Εγώ δεν αντέχω την επανάληψη».

Όσο για την ηρωίδα που ενσαρκώνει στη μικρή οθόνη, η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Τη Μαρίνα την έχω αγαπήσει, αλλά παλεύω και μαζί της».

Σε ό,τι αφορά την οικογένειά της, η Μαρία Πρωτόπαππα τόνισε ότι μεγάλωσε σε γυναικοκρατούμενο περιβάλλον, αφού η μητέρα της η μία από τις πέντε αδερφές ενώ τόνισε πως κάθε μία τους γέννησε τουλάχιστον μία κόρη.

Και συνέχισε σχολιάζοντας: «Οι άντρες δεν εκφράζονταν και εύκολα στον κόσμο. Άκουγα παράπονα. Όταν μεγαλώνεις μπορείς να δεις τι έκανε αυτούς τους ανθρώπους αγέλαστους και κλειστούς ή τεμπέληδες. Ο αγέλαστος μπορεί να μεγάλωσε με το ότι οι άντρες δεν κλαίνε. Ο αντρικός ρόλος είναι ευνουχιστικός και έχει πολλές πιέσεις. Δικαιολογώ πολλά πράγματα, εκτός από τη βία».

Η Μαρία Πρωτόπαππα αναφέρθηκε και στον ρόλο της στη Φόνισσα.

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »