Μαρία Τζομπανάκη: Η Νομική, ο ρόλος της Καλλιόπης στον Σασμό, τα καλλιστεία και το κλάμα

Ενώπιος Ενωπίω: Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον ΑΝΤ1, ήταν το βράδυ της Πέμπτης (20/1), η Μαρία Τζομπανάκη.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha, Σασμός, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης και μίλησε για όλους και για όλα ενώ παραδέχτηκε ότι ο ρόλος της Καλλιόπης στον Σασμό είναι αυτός που πάντα ονειρευόταν να κάνει.

«Ξεκίνησα από Νομική ενώ ήθελα να γίνω γιατρός. Η Καλλιόπη (στον Σασμό) είναι ένα είδος ρόλου για τον οποίο ήθελα να γίνω ηθοποιός. Όταν ξεκινάς να κάνεις αυτή τη δουλειά, η ομορφιά δεν είναι διαβατήριο. Θα μου πεις “γιατί πήγες στα καλλιστεία;”, μέγιστο λάθος. Την ίδια χρονιά έδωσα στην Νομική και τα έκανα όλα χύμα κουτάλι, δεν ταιριάξανε όλα μαζί», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Τζομπανάκη και συνέχισε:

«Νόμιζα ότι μπορώ να σταθώ οπουδήποτε χωρίς να παρεκλίνω από τις αρχές μου και από τους στόχους μου και το πέτυχα».

Δείτε το βίντεο:

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, εμφανίστηκε μέσω Skype ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης.

Εκτός των άλλων, μίλησαν και για το εγγόνι της, ενώ εκείνη παραδέχτηκε ότι ο τίτλος που την τιμά είναι αυτός της γιαγιάς.

Τα λόγια του γιου της την συγκίνησαν και δεν άντεξε, λύγισε και βούρκωσε on camera.

«Είναι κάτι ασύλληπτο, είναι μια πόρτα που τώρα έχει ανοίξει. Επιστρέφω στη μαμά Μαρία, είναι άλλο πράγμα! Έχει όλο αυτό που βλέπουμε. Όλο τον δυναμισμό με την περιβολή της μαμάς. Και αγάπη και προστασία και διακριτικότητα και τα φαγητά και όλα», είπε μεταξύ άλλων ο Ορφέας Αυγουστίδης και τότε έκανε τη μαμά του να δακρύσει.

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts