Μαργαρίτα για Μίκη Θεοδωράκη: «Το τέλος του ήταν φρικτό, πέρασε οδυνηρά. Μας έλεγε…»

Πέρασαν κιόλας τρία χρόνια από τότε που ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης έφυγε από τη ζωή, όμως, μέσα από το έργο του θα είναι πάντα ζωντανός. Η πολιτιστική κληρονομιά που άφησε πίσω του θα υπάρχει για πάντα και το άστρο του δεν θα σβήσει ποτέ.

Με αφορμή αυτή τη δυσάρεστη επέτειο, η δημοσιογράφος Ζήνα Καρκαλά ταξίδεψε για λογαριασμό του gossip-tv.gr στο Βραχάτι Κορινθίας, όπου διατηρούσε εξοχική κατοικία, δίπλα στη θάλασσα. Εκεί είχε περάσει μεγάλο μέρος της ζωής του και είχε γράψει μερικές από τις μεγάλες του επιτυχίες. Ακριβώς δίπλα, είναι και το σπίτι της κόρης του Μαργαρίτας, η οποία εκτός από κόρη του ήταν και επί δεκαετίες μια από τις πιο στενές συνεργάτιδές του.

Η Μαργαρίτα, άνοιξε το σπίτι της, και υποδέχτηκε την δημοσιογράφο με χαμόγελο και καλή διάθεση μαζί με τον στενό φίλο της οικογένειας κ. Θοδωρή Σεργιάδη, και μίλησε για τις στιγμές που τη σημάδεψαν.

Αναφερόμενη στο φρικτό τέλος του δεν δίστασε να μοιραστεί μαζί μου τα τελευταία του λόγια:

«Ο πατέρας μου τα είχε 400. Υπέφερε πάρα πολύ τους τελευταίους μήνες. Την τελευταία εβδομάδα μας έλεγε “Σκοτώστε με, σκοτώστε με, να φύγω, να φύγω…” Το τέλος του ήταν φρικτό, πέρασε οδυνηρά πολύ».

Δείτε όλη τη συνέντευξη αλλά και το δεύτερο βίντεο ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts