Έσκασαν τα δυσάρεστα νέα για Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Γιάννη Νταλιάνη – Χωρίζουν μετά από 18 χρόνια γάμου

Σασμός: Χωριστούς δρόμους, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας φαίνεται πως τραβούν η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης αφού ήταν κοινή απόφασή τους να δώσουν τέλος στον γάμο τους.

Σύμφωνα με τη Real, το ζευγάρι ηθοποιών αποφάσισε να χωρίσει, διατηρώντας όμως πάντα καλές σχέσεις, μιας και προτεραιότητά τους είναι οι δύο κόρες που έχουν αποκτήσει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως προς το παρόν η Βασιλική του Σασμού και ο Γιάννης Νταλιάνης ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ο παράδεισος των Κυριών» εξακολουθούν να ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Άλλωστε, «συνυπάρχουν» και καλλιτεχνικά αφού συνεργάζονται θεατρικά στην παράσταση «Οι Τσέντσι» που εκείνος σκηνοθετεί.

««έλω οι κόρες μου να γνωρίσουν διάφορα πράγματα, να ανακαλύψουν τυχόν ταλέντα που έχουν, να δουν που μπορούν να είναι δημιουργικές και χαρούμενες και εκεί να προχωρήσουν. Δεν είμαι ούτε αρνητικός ούτε τις προτρέπω να ασχοληθούν με την υποκριτική. Η Μαριλίτα είναι πιο επιφυλακτική και πιο προσεκτική με αυτά τα πράγματα. Εγώ αναλαμβάνω το ρόλο του καλού μπαμπά και η Μαριλίτα είναι λίγο πιο αυστηρή. Η Μαριλίτα είναι πολύ αυστηρή και με εμένα και πιο πολύ με τον εαυτό της» ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός και συνέχισε, «Με τη Μαριλίτα δε μιλάμε μόνο για το θέατρο. Τα ενδιαφέροντά μας είναι κι άλλα οπότε δε βαλτώνουμε μόνο με τα θέματα του θεάτρου».

«Έρχεται στο σπίτι σαν να έχει γυρίσει από πραγματική κηδεία» – Νταλιάνης για Μαριλίτα Λαμπροπούλου

«Την ερωτεύτηκα πριν καν τη δω»

«Με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου είμαστε μαζί 17 χρόνια. Γνωριστήκαμε σε μια αστυνομική σειρά, στα “Ίχνη”. Νομίζω ότι την ερωτεύτηκα πριν τη δω. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα μορφή και ένας άνθρωπος που πέρα από την ομορφιά της την εξωτερική, έχει εσωτερικό πλούτο. Το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη».

Το χρονικό του έρωτά τους και το τέλος

Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν το 2007 για τη σειρά «Ίχνη» και κάπως έτσι γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και τελικά έγιναν ζευγάρι. Το 2009 αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με την απόκτηση των δύο παιδιών του, τη Μαρίνα και την Έλλη. Μάλιστα η Έλλη ακολουθεί ήδη τα ίχνη των γονιών του, έχοντας ήδη συμμετάσχει στη σειρά «Αγάπη Παράνομη» που προβλήθηκε πέρυσι στην ΕΡΤ.

Δυστυχώς, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στο γάμο του, αποφασίζοντας όμως να είναι συνοδοιπόροι καλλιτεχνικά, τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση της θεατρικής συνεργασίας τους ενώ πάντα θα τους δένουν οι δύο κόρες τους.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιάννης Νταλιάνης καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη μίλησε για την γυναίκα του, Μαριλίτα Λαμπροπούλου και για τη γνωριμία τους. Δείτε όσα είπε στο βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts