Ματίκα σε Ιορδανίδη: «Κρίμα που σε πήρα μικρό και δεν σε χάρηκε το γυναικείο φύλο» – Δείτε πλάνα από το σπίτι τους

Ο Τάσος Ιορδανίδης από την αρχή της σεζόν έχει αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής Μπαμπά-δες στην ΕΡΤ με καλεσμένους γνωστούς μπαμπάδες και μαμάδες. Αυτή την φορά και λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος και συγκεκριμένα στις 30 Δεκεμβρίου στο τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς ο Τάσος Ιορδανίδης έχει καλεσμένη στην εκπομπή του, μια ξεχωριστή μαμά για εκείνον, τη μαμά των παιδιών, την Θάλεια Ματίκα.

Από τα αποσπάσματα της εκπομπής που προβλήθηκαν στο Happy Day το ζευγάρι ντυμένο με χριστουγεννιάτικες πιτζάμες βρίσκεται στο κρεβάτι του σπιτιού του και κάνει μια εντελώς διαφορετική «κρεβατομουρμούρα» αναπολώντας το πώς βρέθηκαν μαζί και πώς είναι η οικογένεια που έφτιαξαν.

«Θυμάσαι πόσα χρόνια είμαστε μαζί; Γιατί εγώ δεν θυμάμαι επετείους και τέτοια. Είσαι τέσσερα χρόνια μικρότερός μου. Σε γνωρίζω στα 30 μου και ήσουν 26. Όταν σε πρωτοείδα, δεν ένιωσα τίποτα. Κρίμα που σε πήρα μικρό και δεν σε χάρηκε το γυναικείο φύλο» λέει μεταξύ άλλων και με πολύ χιούμορ η Θάλεια Ματίκα στον Τάσο Ιορδανίδη κάνοντάς μας να περιμένουμε πώς και πώς ολόκληρη την προβολή της συνέντευξης.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο πριν προβληθεί η συνέντευξη στην τηλεόραση:

Διαβάστε επίσης:

Μείον 30 κιλά ο Τάσος Ιορδανίδης – Τι άλλαξε στη διατροφή του και τα κατάφερε!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts