Ματίνα Παγώνη για Κόκοτα: «Ας αφήσουμε τον ασθενή να παλέψει» – Πότε θα τον «ξυπνήσουν»;

Επί τόπου: Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Γεννηματάς».

Η ίδια ανέφερε ότι ο ασθενής διασωληνώθηκε γιατί έτσι έπρεπε και δεν μπορούσε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες γιατί πρόκειται για προσωπικά και ιατρικά δεδομένα.

«Οι ασθενείς της ομάδας εντατικής θεραπείας χρειάζονται τον χρόνο τους. Η ομάδα η ιατρική των συναδέλφων που τον παρακαλουθεί κάνει ό, τι καλύτερο. Σιγά σιγά θα κάνουν τις προσπάθεις αποσωλήνωσης. Ας αφήσουμε τον ασθενή να παλέψει. Τη Δευτέρα θα γίνει η επόμενη προσπάθεια να τον ξυπνήσουν», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη και συνέχισε αμέσως μετά, μιλώντας με τον Νάσο Γουμενίδη:

«Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα παραπάνω. Γιατροί και ασθενείς δίνουν έναν μεγάλο αγώνα. Σταδιακά γίνονται όλα, όπως πρέπει να γίνει βάση πρωτοκόλλου και θα γίνει ό, τι είναι καλύτερο δυνατό και για τον Δημήτρη και για όλους τους ασθενείς».

Ματίνα Παγώνη: Οι σπουδές, η ηλικία, το βιογραφικό και η προσωπική ζωή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts