Μεγάλοι νικητές του Asia Express Βασάλος-Fipster! Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί και τα κλάματα!

Μεγάλοι νικητές του πρώτου Asia Express που προβλήθηκε στο Star, είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι κατάφερε να νικήσει τους Παύλο Γαλακτερό και Χρήστο Ζώτο οι οποίοι όμως, αν και έφτασαν στην πηγή, δεν κατάφεραν να πιούν νερό.

Η δοκιμασία ήταν δύσκολη και απαιτούσε πολύ σθένος και σωματική δύναμη.

Μετά από πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα και ακόμα πιο πολλές κακουχίες και δοκιμασίες, Βασάλος και Fipster κατάφεραν να κερδίσουν το παιχνίδι, γράφοντας τη δική τους ιστορία στην ελληνική τηλεόραση των ημερών μας.

Όπως είδαμε στον αποψινό τελικό σε 2 χρηματοκιβώτια στην Bangkok, βρίσκονταν δύο χρυσά μενταγιόν αξίας 20.000 ευρώ. Ένα μόνο ζευγάρι όμως θα εξαργύρωνε το δικό του, όποιο έφτανε πρώτο στο σημείο της νίκης.

Στα τελευταία 62 χιλιόμετρα, όλα μέσα στην πολύβουη πρωτεύουσα, τα ζευγάρια έπρεπε να βρουν τους τέσσερις δράκους, που οδηγούσαν στα χρυσά μενταγιόν. Για να το καταφέρουν αυτό χρειάστηκε να εντοπίσουν τον άνθρωπο-δράκο, να ψωνίσουν λουλούδια στα τυφλά, να κάνουν μασάζ ποδιών σε ντόπιους και να ακούσουν Ταϊλανδούς να ερμηνεύουν… ελληνικά τραγούδια!

Αν κατάφερναν να συγκεντρώσουν τους τέσσερις δράκους, έπρεπε να ψάξουν για έναν βούβαλο στα στενά της πόλης, που θα τους οδηγούσε σε ένα αντικείμενο έκπληξη και θα πλοηγούνταν ως το σημείο της νίκης!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster τα έκαναν όλα σωστά τα παραπάνω και στους σωστούς χρόνους και έτσι κατάφεραν να είναι εκείνοι οι μεγάλοι νικητές.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »