«Μετακομίζει» σε νέο κανάλι ο Έρωτας φυγάς;

Έρωτας φυγάς: Τελικά, ρίχνει οριστικά και αμετάκλητα αυλαία στις αρχές Φεβρουαρίου -όπως φαίνεται- μια από τις μεγάλες επιτυχίες της φετινής αλλά και της περσινής σεζόν.

Για τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη ενημερώθηκαν οι συντελεστές της σειράς με e-mail που απέστειλε η παραγωγή. Το σίριαλ θα ρίξει τίτλους τέλους στο επεισόδιο 110, ενώ σήμερα γυρίστηκε το 90ό και, μάλιστα, σε πολύ βαρύ κλίμα από το καστ και τους ηθοποιούς, καθώς θα χάσουν τη δουλειά τους σε δύσκολες οικονομικά εποχές.

Και όλα αυτά δεν συμβαίνουν γιατί η σειρά δεν έχει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή των Αργοναυτών έχει καταβάλει τα δεδουλευμένα στους ηθοποιούς. Λέγεται στη μιντιακή αγορά ότι η σειρά εποχής ήταν ακριβή, γι’ αυτό και η Barking Well Media αρνήθηκε να την αναλάβει όταν έκανε τη συμφωνία να «τρέξει» το ψυχαγωγικό κομμάτι του καναλιού της Παιανίας.

Στο παρελθόν κανάλια όπως ο ΑΝΤ1 είχαν δείξει σχετικό ενδιαφέρον να αγοράσουν τον Έρωτα φυγά και να αναλάβουν τον νέο κύκλο επεισοδίων. Αναμένεται να δούμε αν έχει την ίδια θέληση…

Πάντως, ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, ο Σταύρος Ζαλμάς, είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το σίριαλ να πάει σε άλλο κανάλι. Τους έχει ανακοινωθεί η εν λόγω πρόθεση από τον παραγωγό, ώστε να συνεχιστεί η σειρά και να δει το κοινό το φινάλε της.

Γιατί τον Φεβρουάριο το σίριαλ θα «κατεβάσει ρολά» χωρίς ουσιαστικό φινάλε και με αναπάντητα πολλά ερωτήματα των τηλεθεατών σε επίπεδο πλοκής.

Διαβάστε επίσης:

Έρωτας φυγάς: Έξαλλη η Μαριάννα Πολυχρονίδη: «Ήταν δεδομένο ότι θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts