Μιχαήλ Ταμπακάκης – Το Ναυάγιο: «Έχω παντρευτεί ήδη 4 φορές στη ζωή μου»

Μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης, δύναμης ψυχής και καρμικών συμπτώσεων στην πολυαγαπημένη σειρά του MEGA, «Το Ναυάγιο». Μη χάσετε το μεγάλο φινάλε της σειράς απόψε στις 21:00 στο MEGA. Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού Ακόμα δεν είδες τίποτα και μίλησε για το φινάλε της σειράς.

«Έχω παντρευτεί ήδη 4 φορές στη ζωή μου», είπε με χιούμορ ο Μιχαήλ Ταμπακάκης καθώς στο τέλος κάθε σειράς παντρεύεται.

Το «Ναυάγιο», η δραματική σειρά του MEGA που κατέκτησε τους τηλεθεατές από την πρώτη στιγμή με το καθηλωτικό σενάριο και τις εξαιρετικές ερμηνείες του πολυπληθούς καστ, ολοκληρώνει το ταξίδι του στη μικρή οθόνη την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 21:00. Με φόντο μία ναυτική τραγωδία στα παγωμένα νερά του Αιγαίου, η μεγάλη παραγωγή του MEGΑ ήταν σταθερή επιλογή των τηλεθεατών στην prime time όλους αυτούς τους μήνες, σύστησε στο κοινό χαρακτήρες που ενσαρκώθηκαν με τον πιο αληθινό τρόπο και δημιούργησε έντονα συναισθήματα με την αφήγηση των συγκλονιστικών ιστοριών τους.

Ο Βενσάν Κασέλ της Ελλάδας, Μιχαήλ Ταμπακάκης μπαίνει στη σειρά «Η παραλία» – Η ηλικία και η σχέση

Το φινάλε επιφυλάσσει μεγάλες ανατροπές στις ζωές των ηρώων, οι οποίοι είναι έτοιμοι πλέον για μία καινούργια αρχή με όνειρα και ελπίδα χωρίς όμως να ξεχνούν όσους χάθηκαν στο μοιραίο πλοίο. Οι ψυχές των θυμάτων της ναυτικής τραγωδίας δικαιώθηκαν και όσοι έπαιξαν σκοτεινό ρόλο στην πολύκροτη υπόθεση, τιμωρούνται. Τα μυστικά αποκαλύπτονται, οι σχέσεις επαναπροσδιορίζονται, η αγάπη θριαμβεύει. Η ευτυχία έρχεται για εκείνους που έμειναν πίσω και πάλεψαν για να αποδείξουν την αλήθεια, χωρίς να επιτρέψουν στη λήθη να σβήσει όσα συνέβησαν.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Backstage από την φωτογράφιση της Βάσως Κολλιδά για την νέα καμπάνια των καλοκαιρινών προϊόντων της κορυφαίας εταιρείας Zartaux

H brand ambassador του premium brand “Zartaux”, Βάσω Κολλιδά φωτογραφήθηκε για τα ολοκαίνουργια ιατροτεχνολογικά σκευάσματα, από την γνωστή φωτογράφο Κλεονίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »