Μουδιασμένοι στο J2US για τον Κόκοτα: «Ένα ευχέλαιο να κάνουμε»

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας έπειτα από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη πριν από δύο 24ωρα. Γι’ αυτό άλλωστε και ήταν καθ’ όλα ισχυρή η απουσία του αγαπημένο τραγουδιστή από το νέο επεισόδιο του J2US που ήρθε το βράδυ του Σαββάτου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Έτσι, η έναρξη του μουσικού προγράμματος διέφερε από κάθε άλλη μιας και ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης βγήκε δίχως τη συνοδεία κάποιου τραγουδιού για να καλησπερίσει, εν συνεχεία, την κριτική επιτροπή. «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για όλους εμάς, μια δύσκολη περίοδος για την οικογένεια του J2US αλλά και για την Βίκυ Σταυροπούλου. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι όμως καλύτερα και χαίρομαι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του J2US.

«Πριν ξεκινήσουμε, λοιπόν, εκ μέρους όλων μας, θέλω να σας πω ότι η σκέψη όλων μας είναι σε έναν δικό μας άνθρωπο. Είναι στον Δημήτρη Κόκοτα. Ξέρετε πως αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης περνάει μια δύσκολη περιπέτεια και δίνει μια μάχη. Μας έχει επηρεάσει όλους αυτό που συνέβη. Στέλνουμε τις ευχές μας και στον ίδιο αλλά και στην οικογένεια του, ευχόμαστε να το ξεπεράσει γρήγορα και τον περιμένουμε να γυρίσει πίσω γερός.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Ο Γιατρός: Η Τζωρτζίνα Λιώση & ο Παναγιώτης Εξαρχέας μας αποκαλύπτουν την εξέλιξη των ρόλων τους

«Ο Γιατρός», η σειρά τουAlpha που μας γοήτευσε, μας συγκίνησε, μας καθήλωσε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, επιστρέφει στον Alpha ανανεωμένη, με νέα επεισόδια,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »