«Μου φαίνεται φρικτό ότι τόσοι άνθρωποι θα χάσουν τη δουλειά τους» – Η Μυρτώ Αλικάκη για Έρωτα Φυγά

Happy Day: Η Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε σε επίσημη παράσταση στο θέατρο και εκεί τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Η αγαπημένη ηθοποιός απάντησε για το πρόωρο τέλος της επιτυχημένης σειράς Έρωτας Φυγάς, αποκαλύπτοντας ότι το ίδιο έχει συμβεί και σε εκείνη.

«Καταλαβαίνω ότι είναι μια σειρά που πήγαινε πάρα πολύ καλά. Και αυτό είναι το βασικό πρόβλημα του γιατί σταματάει. Όλοι ξέρουμε ότι όταν μια σειρά δεν πάει καλά, κινδυνεύει από κάτι τέτοιο. Προφανώς μου φαίνεται φρικτό ότι τόσοι άνθρωποι θα χάσουν τη δουλειά τους. Μου έχει συμβεί και μένα να κοπεί σειρά που συμμετέχω. Κάπως το ίδιο είχαμε ενημερωθεί και εμείς. Δεν υπάρχει πάντα η απαραίτητη ευαισθησία», είπε η Μυρτώ Αλικάκη.

Θυμίζουμε ότι με αφορμή την είδηση πως η σειρά ολοκληρώνεται, η Μαριάννα Πολυχρονίδη μίλησε στο Καλύτερα δε γίνεται το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha. Η ηθοποιός εξήγησε ότι η ίδια έχει συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή τον Ιούνιο, καθώς και το αίσθημα αδικίας που αισθάνεται μετά τις δυσμενείς εξελίξεις.

«Είναι σαφέστατα άδικο και αυτό το αισθανόμαστε από την άποψη του ότι χάνουμε τη δουλειά μας, γιατί ναι μεν είχαν συμφωνηθεί τα 110 επεισόδια αλλά αυτό συμβαίνει πάντα. Δηλαδή είναι λόγο σχετικό μιας και το κάνουν αυτό πάντα τα κανάλια. Στην αρχή συμφωνούν για110 επεισόδια αλλά, με δεδομένο ότι η σειρά έρχεται από πέρυσι και κάνει αυτά τα νούμερα τηλεθέασης, ήταν δεδομένο ότι θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους. Εφόσον, όχι μόνο δεν έπεσαν τα νούμερα, αλλά μεταφέρθηκε σε μια πολύ πιο δύσκολη ζώνη και τα νούμερα κατάφεραν να κρατηθούν εκεί που ήταν και πέρσι.

Θέλω να πω, επειδή παρακολούθησα και άλλους συναδέλφους που έχουν βγει, ανάλογα και με τις ιστορίες του καθενός, τα συμβόλαια μας ήταν διαφορετικά. Για παράδειγμα, το δικό μου συμβόλαιο ήταν μέχρι τον Ιούνιο. Εγώ δηλαδή δεν ήξερα ότι θα «σκοτωθώ» τον Γενάρη, άρα δεν θα συνεχίσω. Ήξερα ότι θα συνεχίσω μέχρι τον Ιούνιο όπως και πάρα πολλοί άλλοι συνάδελφοι. Άρα δεν είναι ότι «κάναμε μέχρι το συμφωνημένο» γιατί για κάποιους από εμάς, όχι, δεν κάναμε μέχρι το συμφωνημένο. Κάναμε μέχρι τα μισά του συμφωνημένου», είπε αρχικά η Μαριάννα Πολυχρονίδη και συνέχισε:

«Η εταιρεία παραγωγής έχει φερθεί απέναντι μας, όχι μόνο άψογα, αλλά δεν έχει καμία εκκρεμότητα προς εμάς. Από ότι ξέρω υπάρχουν εκκρεμότητες ανάμεσα στο κανάλι και την εταιρεία παραγωγής. Οι «Αργοναύτες» μας πληρώνουν πάντα στην ώρα μας, είναι πάρα πολύ εντάξει απέναντι μας και τώρα μάθαμε ότι έχουν οικονομικό θέμα με το κανάλι».

Διαβάστε επίσης:

«150 άνθρωποι θα μείνουμε χωρίς δουλειά» – Ο Γεράσιμος Γεννατάς για το τέλος του Έρωτα φυγά

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Ο Γιατρός: Η Τζωρτζίνα Λιώση & ο Παναγιώτης Εξαρχέας μας αποκαλύπτουν την εξέλιξη των ρόλων τους

«Ο Γιατρός», η σειρά τουAlpha που μας γοήτευσε, μας συγκίνησε, μας καθήλωσε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, επιστρέφει στον Alpha ανανεωμένη, με νέα επεισόδια,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »