Νίκος Ξανθόπουλος: Το τελευταίο αντίο στο «παιδί του λαού» – Συντετριμμένη η σύζυγός του

Κηδεία Ξανθόπουλου: Η επί 50 χρόνια σύζυγός του, Εριφύλη, τα παιδιά και τα εγγόνια του αποχαιρετούν αυτή την ώρα τον ηθοποιό, Νίκο Ξανθόπουλο

Ο Νίκος Ξανθόπουλος έφυγε από τη ζωή μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα και τον είχαν οδηγήσει στην εντατική.

Ο μεγάλος ηθοποιός και τραγουδιστής παρά τη δημοφιλία του, πάντα προσπάθησε να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γι’ αυτό και δεν είναι πολλοί εκείνοι που γνωρίζουν ότι έχει παντρευτεί δύο φορές. Ο πρώτος γάμος του ήταν με την ηθοποιό Ελένη Καρπέτα με την οποία απέκτησε έναν γιο, τον Παναγιώτη που του χάρισε τον συνονόματο εγγονό του, Νίκο.

Η μεγάλη αγάπη της ζωής του πάντως, υπήρξε η δεύτερη σύζυγός του Εριφύλη, με την οποία απέκτησε άλλα τρία παιδιά και άλλα τέσσερα εγγόνια.

Συντετριμμένη η Εριφύλη μετά από πενήντα χρόνια κοινής πορείας με τον Νίκο Ξανθόπουλο αποχαιρετά τον άνθρωπό της σήμερα.

Συγκινημένα τα παιδιά και τα εγγόνια του Νίκου Ξανθόπουλου και ειδικά η αγαπημένη του σύζυγος Εριφύλη αποχαιρετούν τον ηθοποιό στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Επιθυμία της οικογένειας του ηθοποιού ήταν αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο «Σπίτι του Ηθοποιού». «Η οικογένεια του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου ενημερώνει ότι η κηδεία του θα είναι πολιτική. Στα πλαίσια της τελετής θα διεξαχθεί τρισάγιο την Τρίτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 13.00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, επιθυμία της δε είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο ΙΔΡΥΜΑ “Το Σπίτι του Ηθοποιού” (Alpha Bank GR 45 0140 2280 2280 0200 2002 719 – Εις μνήμην Νίκου Ξανθόπουλου)» ήταν η ανακοίνωση της οικογένειάς του.

Πηγή: gossiptv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts