Νίκος Πουλμέντης: Ο σεφ – μπαμπάς της Μαριάννας από το MasterChef και η κακή σχέση τους

Στην αποψινή παρέα του The 2Night Show, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσόρισε τον Νίκο Πουλμέντη, τον Έλληνα Σεφ που μαγείρεψε στον Λευκό Οίκο για τον Μπαράκ Ομπάμα. Ο Νίκος Πουλμέντης περιέγραψε πώς κατάφερε να κατακτήσει το αμερικάνικο όνειρο ξεκινώντας από το νησί του, τα Κύθηρα, χωρίς να γνωρίζει ούτε έναν άνθρωπο στην Αμερική.

Μια τυχαία γνωριμία μέσα στο μετρό της Νέας Υόρκης, η νίκη στο μαγειρικό σόου «Chopped 2018», τα γυρίσματα για το τηλεοπτικό δίκτυο Food Network και οι πρωτοποριακές παραλλαγές στις παραδοσιακές συνταγές είναι κάποια από τα συστατικά της επιτυχίας του.

Τέλος, ο Έλληνας σεφ εξήγησε πώς έχασε το αστέρι Michelin για ένα κοκτέιλ, αλλά και γιατί νιώθει ευγνώμων που σε μια τόσο σκληρή χώρα, κατάφερε να αναγνωριστεί επιτέλους το ταλέντο του.

Όπως είπε ο Νίκος Πουλμέντης πήραν το αστέρι Michelin όμως το έχασαν γιατί ο μπαρτέντερ άργησε να πάει το κοκτέιλ 12 λεπτά. Μετά το αφεντικό έκλεισε το μαγαζί.

Αξίζε να σημειωθεί ότι είναι ο μπαμπάς της Μαριάννας Πουλμέντη που είχαμε γνωρίσει στο Masterchef, ενώ ο ίδιος έχει κι άλλα παιδιά από τον δεύτερο γάμο του.

«Το μόνο που έχω να πω για τη σχέση με τον πατέρα μου είναι ότι δεν έχω μπαμπά», δήλωνε η ίδια πριν λίγο καιρό.

Εκείνος βέβαια, ανέφερε απόψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι και την βοήθησε στο MasterChef και θα την δει αύριο, Τρίτη 7/11.

Δείτε τι έλεγε η κόρη του:

Δείτε την ιστορία του στο βίντεο:

Δείτε κι άλλο ρεπορτάζ γι΄ αυτόν:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts