Ναταλία Γερμανού-Πέτρος Ίμβριος: Μια συνεργασία που θα αρέσει πολύ

Μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια αλλά οι σχέσεις που διατηρούν η Ναταλία Γερμανού και ο Πέτρος Ίμβριος είναι κάτι περισσότερο από άριστες.

Οι δυο τους συναντιούνται συχνά πυκνά και ο ένας βοηθά τον άλλο όσο μπορεί. Αυτή τη φορά ο τραγουδιστής «έπεσε στην ανάγκη» της πρώην συζύγου του. Γιατί;

Δεν της ζήτησε να του γράψει ένα νέο τραγούδι αλλά να του δώσει για διασκευή ένα παλιό και συγκεκριμένα το «Πρόσεχε τι κάνεις, πρόσεχε τι λες…». 

Το θυμάστε;

Έτσι μας το ανακοίνωσαν μέσω Instagram:

Ένα από τα πιο ωραία κομμάτια που έχει ερμηνεύσει ο Πέτρος και σίγουρα με τη διασκευή αυτή θα μας αρέσει ακόμα περισσότερο και θα είναι μια αλλαγή που θα συζητηθεί. Καλή επιτυχία λοιπόν και περιμένουμε να το ακούσουμε.

 

Διαβάστε επίσης:

Mουσουλμάνα με ελληνική καταγωγή πήγε στο τουρκικο The Voice με ελληνικό τραγούδι

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Ο Γιωργίκης νιώθει ότι τον αγνοεί η Ιουλία αλλά καλοπερνά με τη Δέσπω- «Από πότε έχουμε να βρεθούμε σαν ζευγάρι;»

Το προξενιό της Ιουλίας: Στο επεισόδιο αυτής της Τετάρτης, η σύλληψη του Ρήγα, φέρνει αναστάτωση τόσο στην οικογένεια Σκούταρη, όσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »