Ντέμης Νικολαΐδης – Κατερίνα Παναγοπούλου: Κοινή έξοδος για δείπνο στο Ψυχικό

Όπως όλα δείχνουν, ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει προχωρήσει τη ζωή του, όπως ακριβώς και η πρώην σύζυγός του, Δέσποινα Βανδή, μετά τον χωρισμό τους.
Βέβαια, ο ίδιος είναι ιδιαίτερα διακριτικός και προσεκτικός αναφορικά με την προσωπική του ζωή.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικό CIAO, απαθανάτισε τον Ντέμη Νικολαΐδη στο Ψυχικό, μαζί με την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega, Κατερίνα Παναγοπούλου.

Σε συνέντευξή του, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε δηλώσει στην εκπομπή «Game Night» στο «Sport 24» για τα δύο του παιδιά:

«Σταματάει το εγώ. Λες “ωχ, εξαρτώμαι από κάτι άλλο”, που είναι τα παιδιά σου. Αυτό είναι μία τεράστια αλλαγή! Κυριαρχεί επάνω σου κάποιος άλλος. Εγώ το ένιωσα μόνο με τα παιδιά μου αυτό, που είμαι αυτόνομος και θέλω την ελευθερία μου. Υπάρχουν δύο τύποι, ο γιος και η κόρη που πλέον μπορούν να με κάνουν… Εγώ είμαι εγωιστής, δεν επιτρέπω να με στενοχωρούν, να με χαροποιούν ή να μου αλλάζουν συναισθήματα άτομα που δεν αξίζουν. Πρέπει να αξίζουν! Όταν κάνεις παιδιά όμως σε κάνουν ό,τι θέλουν. Τρόμαξα λίγο στην αρχή. Όλες οι ηλικίες ωραίες είναι. Δεν εξαρτάται η ζωή από σένα μόνο. Δηλαδή με ένα τηλέφωνο έχει αλλάξει η ζωή σου, γιατί ο γιος σου δεν είναι καλά ή η κόρη σου… Υπάρχουν άτομα πλέον που με εξουσιάζουν».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »