Νυν και πρώην γνωστού Έλληνα παίζουν στο J2US

Η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και πλέον έχουν μαζί κι ένα υπέροχο παιδάκι. Η όμορφη γυναίκα αυτή τη σεζόν συμμετέχει στο λαμπερό σόου του Νίκου Κοκλώνη J2US και έχει κλέψει τις εντυπώσεις!

«Υπάρχουν στιγμές που τη νιώθω μαμά μου. Υπάρχουν και άλλες στιγμές που δεν θέλω ούτε να την βλέπω και υπάρχουν και οι στιγμές που λέω: μακάρι να γίνω κι εγώ σαν την Χριστίνα. Είναι σαν φίλη, σαν μαμά όταν χρειάζεται πολλές φορές. Κακιά πεθερά δεν μπορεί να είναι σε καμία περίπτωση», είχε δηλώσει για την υπέροχη πεθερά της Χριστίνα Παππά.

Άντζελα Δημητρίου: Το παρασκήνιο της αποχώρησης από το J2US και ο λόγος: «Δεν ήταν μόνο αυτό…»

Η όμορφη γιαγιά σε δικές της δηλώσεις είπε: «Είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που έχω ξεχάσει τον γιο μου και ασχολούμαι μόνο με την Άννα και το εγγόνι μου. Θεωρώ ότι είμαι καλή γιαγιά, θα την κακομάθω, περιμένω πως και πώς να μεγαλώσει να την παίρνω και να φεύγουμε και με την Άννα και άσε τον Δημήτρη να δουλεύει».

Ωστόσο, στο ίδιο σόου συμμετέχει και μια πρώην σύντροφος του Δημήτρη Παππά η οποία είναι γνωστή τραγουδίστρια και δεν είναι άλλη από τη Χριστίνα Μηλιού.

Οι δύο γυναίκες περιφέρονται στους διαδρόμους όμως φυσικά κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει μεταξύ τους καθώς αυτό είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts