Νότης Μαυρουδής: Τραγικές φιγούρες η γυναίκα και τα παιδιά του στην κηδεία! Οι καλλιτέχνες που του είπαν το τελευταίο «αντίο»

Σήμερα το πρωί έγινε η πολιτική κηδεία του Νότη Μαυρουδή που σκοτώθηκε σε ένα τραγικό ατύχημα στο σπίτι του πριν από λίγες μέρες.

Κορυφαίοι καλλιτέχνες από την ελληνική μουσική σκηνή έδωσαν το παρών στο τελευταίο αντίο, ανάμεσά τους οι Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώργος Νταλάρας, Χάρης Ρώμας, η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους. η Γιώτα Νέγκα, η Ευαγγελία Μουμούρη, ο Δημήτρης Πιατάς αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας και η Λόλα Νταϊφά που μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τον αξέχαστο μουσικοσυνθέτη.

Ο γιος του, ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Μαυρουδής, έκανε πολλούς να λυγίσουν με τον επικήδειο για τον πατέρα του που υπήρξε ένας από τους κορυφαίους του είδους του.

Οι φίλοι του που βρέθηκαν στην κηδεία τον αποχαιρέτησαν με ένα αγαπημένο τραγούδι του, το «Πρωινό τσιγάρο». Η στιγμή ήταν άκρως συγκινητική.

Φυσικά η σύζυγός του Βάσω αλλά και τα παιδιά του ήταν οι τραγικές φιγούρες αφού ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πώς τόσο ξαφνικά, έχασε, μετά από δυστύχημα, τη ζωή του ο Νότης Μαυρουδής.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν στην πολιτική κηδεία του:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts