H Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, Super Κατερίνα ξεκαθάρισε όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα για εκείνη.
Τις τελευταίες ημέρες, οι φήμες γύρω από την προσωπική ζωή της Κατερίνας Καινούργιου και την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της έχουν πάρει “φωτιά”.Μάλιστα, κυκλοφόρησαν ακόμα και… “διαδόσεις” περί αντικατάστασης της από τον Μάρκο Σεφερλή και η παρουσιάστρια σήμερα ξεκαθάρισε τα πράγματα.
Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε: «Βιάζονται κάποιοι να στείλουν τους ανθρώπους σπίτι τους, να τους αλλάξουν. Σε σημείο που δεν ξέρω… Εγώ είμαι στο τσακ να κινηθώ νομικά σε κάποια θέματα. Δεν θα το κάνω. Αρχικά δεν τους θεωρώ συναδέλφους. Δεν θα το κάνω γιατί ξέρω ότι είναι βαλτοί. Βαλτοί από κάποια ανθρωπάκια που τα λυπάμαι. Εγώ πάντα μιλάω με ειλικρίνεια στους τηλεθεατές. Υπάρχει μια φημολογία για μια γυναίκα ότι είναι σε μια ευαίσθητη περίοδο της ζωής της, που εγώ θα το ανακοινώσω και αν το ανακοινώσω και τι θα πω, όταν θέλω εγώ για πάρα πολλούς λόγους».
Και πρόσθεσε: «Και βγαίνει ο καθένας και γίνεται viral. Ότι η Κατερίνα θα σταματήσει και θα έρθει ο τάδε δυο μήνες, κάτι που γειώνει και την εκπομπή μου και τους συνεργάτες μου. Που συγγνώμη αν χαλάει κάποιους, αλλά μέχρι στιγμής η εκπομπή είναι πρώτη και πηγαίνει πολύ καλά και υποτιμάει και τον οποιονδήποτε εργαζόμενο εδώ. Με βγάζει έξω από τα ρούχα μου, ενώ εγώ ακόμη δεν έχω επιβεβαιώσει τίποτα. Δηλαδή η χυδαιότητα είναι σε άλλο επίπεδο».