Ξέσπασε σε κλάματα η Άντζελα Δημητρίου: Πώς αντέδρασε η κόρη της ότι της είπε ότι ο θείος της είναι αδερφός της

Στούντιο 4: Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε για τη λύτρωση που αισθάνθηκε όταν αποκάλυψε στον γιο της την αλήθεια αλλά και για το πώς αντέδρασε η κόρη της όταν έμαθε ότι έχει αδερφό.

Θυμίζουμε ότι είναι μητέρα δύο παιδιών, αφού έχει έναν γιο και μία κόρη. Συγκεκριμένα, τον γιο της Βαγγέλη, τον απέκτησε όταν η ίδια ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία και τον μεγάλωσε η θεία της, σαν να είναι δικό της παιδί. Εκείνος μεγάλωσε νομίζοντας ότι η Άντζελα Δημητρίου ήταν ξαδέλφη του, μέχρι που η αποκάλυψη έγινε από την ίδια, όταν εκείνος ήταν 25 χρονών. Επιπλέον, έχει μία κόρη, την Όλγα, με την οποία έχει άριστες σχέσεις και οι ίδιες είναι πολύ αγαπημένες και πραγματοποιούν πολύ συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

«Όταν είπα στον γιο μου την αλήθεια, απελευθερώθηκα. Η μάνα μου δεν μπορούσε ποτέ να το πει. Αυτή το είχε οργανώσει όλο αυτό. Κάπου αισθανόταν και ενοχές αλλά από την άλλη έπρεπε εγώ σαν καλή μάνα να κάτσω να το πω και απελευθερώθηκα. Φυσικά η Όλγα στην αρχή είχε σοκαριστεί. Όλα τα χρόνια ήθελε ένα αδερφάκι και ξαφνικά της φέρνω ένα παιδί και της λέω “αυτός είναι αδερφός σου”», είπε μεταξύ άλλων η Άντζελα Δημητρίου.

Δείτε το βίντεο από το Στούντιο 4:

Διαβάστε επίσης:

Άντζελα Δημητρίου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στην κηδεία του Στηβ Κακέτση

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts