Ξεσπά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στην κάμερα του Star! «Που είναι οι αρμόδιοι;»

Στο πλευρό του κολλητού του φίλου που κινδύνευσε στο Μάτι βρίσκεται ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο “Μισθοφόρος” που όλοι γνωρίσαμε μέσα από το Survivor βρίσκεται από προχθές στην πληγείσα περιοχή για να βοηθήσει όσο μπορεί τον πολύ καλό του φίλο.

«Εγώ είμαι εδώ από την πρώτη μέρα, ήρθα εδώ και βοηθούσα τους ανθρώπους. Όλοι πρέπει να είμαστε εδώ πέρα, ο καθένας λιθαράκι λιθαράκι, όπως μπορεί… Καλό είναι να έρθουμε όλοι να βοηθήσουμε, απλά πρέπει να υπάρχει ένας συντονισμός. Να υπάρχει ένα κέντρο που να δίνει αρμοδιότητες. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα. Δεν υπάρχουν τρόφιμα…

Εδώ ο άνθρωπος δεν έχει σπίτι, δεν έχει αμάξι, πώς θα πάει να πάρει τα τρόφιμα να ταΐσει τη μητέρα του, κάποιον άρρωστο που μπορεί να έχει. Πώς θα φύγει από το σπίτι; Δεν υπάρχει μια χημική τουαλέτα. Που θα πάνε αυτοί να κάνουν την ανάγκη τους; Έχουν περάσει τρεις μέρες και είναι λες και είμαστε σε εμπόλεμη ζώνη. Δεν υπάρχουν φώτα, δεν υπάρχει τίποτα. Τι να πω; Είναι σαν να έχει πέσει βόμβα.

Οι αρμόδιοι που έπρεπε να είναι, οι υπηρεσίες, ο καθένας απ’ όλους αυτούς, που είναι; Ας ανοίξει μια σελίδα που να ενημερώνετε από εκεί ο κόσμος. Γιατί ο καθένας ανεβάζει ότι θέλει στο Instagram, σε όλα αυτά τα μέσα, και δεν ξέρουμε τι είναι αλήθεια από όλα αυτά», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Δείτε όλα όσα είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος:

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 6732 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr