Οδοντικές όψεις τύπου φακών επαφής – Μια εναλλακτική αισθητική θεραπεία

Άρθρο από την Χειρ. Οδοντίατρο και Επιστημονικά Υπεύθυνη της κλινικής Οδοντιατρικό Κέντρο Αθηνών, κα Αγγελική Δαλακούρα.

Οι οδοντικές όψεις τύπου φακών επαφής είναι μια πολύ νέα και ιδιόμορφη τεχνική. Οι γνωστοί ως οδοντικοί φακοί επαφής ή lumineers, αποτελούνται από εξαιρετικά λεπτά φύλλα συγκολλητικής πορσελάνης που χρησιμοποιούνται για την κάλυψη των πρόσθιων δοντιών, χωρίς κανένα είδος φθοράς στα δόντια. Πρόκειται για μια ελάχιστα επεμβατική και εξαιρετικά συντηρητική τεχνική.

Η λειτουργία αυτή είναι κυρίως αισθητική, αφού μας δίνει την δυνατότητα να μεταμορφώνουμε λεκιασμένα, σπασμένα, φθαρμένα ή κακώς τοποθετημένα δόντια. Έτσι βελτιώνουμε το χαμόγελο σε σύντομο χρονικό διάστημα και φυσικά, χωρίς να αλλοιώνεται η δομή των δοντιών μας, διατηρώντας την αντοχή τους και διασφαλίζοντας ότι υπάρχει ευκολία στην κατανάλωση κάθε τροφής.


Οι περισσότεροι άνθρωποι άνω των 18 ετών μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτή τη θεραπεία, αρκεί να θέλουν να ομορφύνουν το χαμόγελό τους, καθώς δεν είναι επιθετική για τον οδοντικό ιστό. Η δρ. Αγγελική Δαλακούρα είναι Χειρουργός Οδοντίατρος DDS και επιστημονικά υπεύθυνη της κλινικής Οδοντιατρικό Κέντρο Αθηνών. Κάτοχος του μετεκπαιδευτικού προγράμματος της Διαγνωστικής και Ακτινολογίας Στόματος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με αντικείμενο την ακτινοδιάγνωση, ακτινοπροστασία και ακτινοτεχνική. Δημιούργησε στο Μαρούσι την πιο εξειδικευμένη κλινική αντιμετώπισης Οδοντιατρικών και Αισθητικών προβλημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://odontiatrikoathinon.gr.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »