Οδυσσέας Σταμούλης: Σοκάρουν τα αποτελέσματα της αυτοψίας στο σημείο όπου πνίγηκε ο 11χρονος γιος του

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της 30ης Νοεμβρίου ο δικηγόρος του Οδυσσέα Σταμούλη και της πρώην συζύγου του, Γιάννης Μαρακάκης.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης πριν από τρεις μήνες έχασε τον γιο του, που πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας.

Ο αδελφός του, Ισίδωρος Σταμούλης είχε μιλήσει στην εκπομπή Το Πρωινό και είχε πει: «Κανείς δεν ξέρει πώς το παιδί μπλέχτηκε στη σημαδούρα. Ήταν πάρα πολύ προσεκτικό. Ήταν ένα πάρα πολύ ιδιαίτερο παιδί που πρόσεχε πολύ και ειδικά στη θάλασσα. Κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να έγινε, να πάει τόσο μακριά σε μία σημαδούρα. Ως πού έφτασε αυτό, δεν ξέρουμε. Ήταν σχεδόν 15 μέτρα μακριά η σημαδούρα».

Ο Γιάννης Μαρακάκης, ανέφερε ότι: «Υπάρχουν κάποια δεδομένα αδιαμφισβήτητα, όπως το ότι η συγκεκριμένη σημαδούρα είναι τριπλάσια σε όγκο από τις υπόλοιπες καθώς και το ότι δεν υπήρχε καμία ενημέρωση των λουόμενων ή των κατοίκων σχετικά με τη χρησιμότητα αυτών των σημαδούρων. Αυτό που προκάλεσε το δυστύχημα, είναι το ότι το σχοινί που έδενε τη σημαδούρα με τη βάση της, ήταν πολύ μεγαλύτερο από το βάθος στο σημείο όπου ήταν τοποθετημένη, αλλά και το ότι το βάρος που τη συγκρατούσε ήταν πολύ ελαφρύ αναλογικά με τον όγκο που συγκρατούσε».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts