Οι προδότες: Μπάμπης Κοπανάρης – Γιώργος Τάλιας: Αυτοί είναι δύο από τους παίκτες

«Οι Προδότες», που πρόσφατα απέσπασαν δύο βραβεία BAFTA από την Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης έρχονται από τις  7 Ιουνίου κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, για να μας μυήσουν σε έναν κόσμο, όπου Πιστοί και Προδότες συνυπάρχουν, σε έναν κόσμο όπου κανείς δεν είναι αθώος!

Λίγο πριν την πρεμιέρα του παιχνιδιού βρήκαμε τους δύο παίκτες που θα πάρουν μέρος στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας οι δύο παίκτες που θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι, Οι Προδότες, είναι οι: Verone (Μπάμπης Κοπανάρης) και Γιώργος Τάλιας.

Ο Μπάμπης Κοπανάρης γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει μια αδερφή που ζει στον Έβρο ενώ οι γονείς του βρίσκονται στην Αθήνα. Από μικρός ήταν ανήσυχο πνεύμα και του άρεσε να γίνεται το επίκεντρο της παρέας. Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη 11 ετών.

veronepork_30085012_1447381332033592_5256540993888452608_n.jpg

Είναι 39 ετών και ιδιοκτήτης του 8ου καλύτερου escape room στον κόσμο, κάτι το οποίο κατάφερε μαζί με τον πατέρα του. Τo Verone είναι ένα ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί από την εποχή που έκανε γκράφιτι. Έχει υπάρξει για 20 χρόνια αλεξιπτωτιστής στις ειδικές δυνάμεις, κάτι το οποίο δε θα αποκαλύψει στους συμπαίκτες του.

Δηλώνει δημιουργικός, ευπροσάρμοστος, εκκεντρικός και ανυπόμονος, αλλά όταν χρειάζεται μπορεί να γίνει πολύ σοβαρός.

Έχοντας δουλέψει ως ηθοποιός σε escape room θεωρεί ότι μπορεί εύκολα να υποδυθεί ρόλους και να πει πειστικά ψέματα.

Ο Γιώργος Τάλιας, πρώην Στρατιωτικός του Πολεμικού Ναυτικού, τα τελευταία χρόνια μένει στην Παύλιανη όπου διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα. Είναι παντρεμένος 33 χρόνια με την Όλγα και έχουν μια κόρη 25 ετών που είναι φωτογράφος. Από τον στρατό βγήκε στη σύνταξη στα 36 του και από τότε διατηρεί με την σύζυγό του κατάστημα με ρούχα στο Ιλιον.

Είναι άνθρωπος αξιόπιστος, ευθύς, νευρικός και ηγετικός. Θεωρεί ότι ο στρατός του έμαθε την πειθαρχία, τον έκανε ισορροπημένο άτομο και του έμαθε να ελίσσεται. Μετά την συνταξιοδότησή του, όμως, από τον στρατό, άρχισε να δοκιμάζει νέες εμπειρίες: Ξεκίνησε να μαθαίνει snowboard, πήρε το proficiency κι έκανε πολλά ταξίδια στο εξωτερικό.

georgetalias_349221615_799334168048961_868008281874456106_n.jpg

Ήθελε να γίνει αρχιτέκτονας, έχει αγάπη στα ρούχα, την διακόσμηση, την μόδα και γενικά του αρέσει να παρακολουθεί τις τάσεις στα πάντα. Αυτό τον κάνει να είναι συνεχώς μέσα στα πράγματα.

Έχει αρκετά και διαφορετικά χόμπι, χρόνια έκανε snowboard, ασχολείται με την μελισσοκομία, έφτιαχνε την δική του μπύρα, είναι δρομέας 10χλμ, γενικά είναι ένας άνθρωπος που συνεχώς κάνει κάτι.

Βλέπει πλέον τον εαυτό του αρχηγό της αγέλης και νιώθει ότι με τα χρόνια γίνεται περισσότερο ανταγωνιστικός.

Λίγα λόγια για το παιχνίδι, Οι προδότες, με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη:

22 παίκτες ζουν μαζί σε μια έπαυλη και εκτελούν, καθημερινά, Αποστολές. Για κάθε Αποστολή που φέρνουν εις πέρας κερδίζουν ένα χρηματικό ποσό, το οποίο προστίθεται στο τελικό έπαθλο, που μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 100.000 ευρώ!

Στο πρώτο επεισόδιο, κάποιοι από τους παίκτες ορίζονται μυστικά ως η ομάδα των Προδοτών, χωρίς οι υπόλοιποι να γνωρίζουν την ταυτότητά τους. Κάθε βράδυ, ενώ οι Πιστοί κοιμούνται, οι Προδότεs συναντιούνται μυστικά και αποφασίζουν ποιον Πιστό θα δολοφονήσουν.

OI-PRODOTES-KWNSTANTINOS-MARKOYLAKHS.webp

Με αυτόν τον τρόπο, εξοντώνουν έναν έναν τους Πιστούς, ελπίζοντας ότι στο τέλος θα υπερισχύσουν εκείνοι. Και οι Πιστοί, όμως, δεν είναι ανυπεράσπιστοι. Έχουν και αυτοί ένα πολύ ισχυρό όπλο στη διάθεσή τους: την ψηφοφορία, μέσω της οποίας αποφασίζουν ποιος θα αποχωρήσει.

Όσοι θέλουν να παραμείνουν στο παιχνίδι θα πρέπει να έχουν ένστικτο, διαίσθηση, έξυπνη επιχειρηματολογία και αντοχή στην πίεση. Γιατί μία λάθος εκτίμηση, μπορεί να τους αφήσει χωρίς συμμάχους, μπορεί να τους οδηγήσει εκτός παιχνιδιού. Ποιοι θα καταφέρουν να οργανώσουν σωστά τα επόμενά τους βήματα; Ποιοι θα προστατέψουν τον εαυτό τους; Ποιοι θα πάρουν στο τέλος μέχρι και 100.000 ευρώ; Οι Πιστοί ή οι Προδότες;

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »