Η επιστροφή του Μαρκουλάκη στην τηλεόραση μετά από 15 χρόνια με τους… Προδότες! Τα πρώτα πλάνα

Προδότες: Απόψε (7/6) έκανε πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο παιχνίδι στρατηγικής και δράσης του ΑΝΤ1 με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να κάνει τη δυναμική του επιστροφή στην τηλεόραση μετά από 15 ολόκληρα χρόνια.

Όπως είχε δηλώσει πριν από μερικές μέρες ο ίδιος, οι Προδότες είναι ένα πρότζεκτ που του φάνηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρον και γι’ αυτό είπε και το ναι για να το παρουσιάσει.

Και παρ’ όλο που πέρασαν τόσα χρόνια, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δεν άλλαξε καθόλου! Αυστηρός, απόμακρος, επεξηγηματικός αλλά και ιδιαίτερα σοβαρός.

Τα πρώτα πλάνα από το παιχνίδι μυστηρίου έδειξαν τις εγκαταστάσεις, με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να μας καλωσορίζει σε έναν νέο κόσμο παιχνιδιού αλλά και δράσης.

Στη συνέχεια και ενώ ο παρουσιαστής μας μίλησε λίγο για τους κανόνες του παιχνιδιού, γνωρίσαμε και τους παίκτες έναν προς έναν.

Όλοι τους ιδιαίτεροι και ξεχωριστοί χαρακτήρες, χωρίς ιδιαίτερα κοινά χαρακτηριστικά. Αυτή όμως είναι και η γοητεία του νέου αυτού παιχνιδιού στρατηγικής που απαιτεί απόλυτη προσήλωση και σταθερά βήματα.

Δείτε τα πρώτα πλάνα από την πρεμιέρα του παιχνιδιού Προδότες και την επιστροφή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts