Ο Αριστείδης Μίχας στη Γενεύη για την έκθεση «Watches and Wonders»

Η Γενεύη φιλοξένησε την διοργάνωση υψηλής ωρολογοποιίας «Watches and Wonders» για το 2022. Αποτελεί μια μεγάλη εμπορική έκθεση για τη βιομηχανία ρολογιών πολυτελείας και είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους πολλούς κατασκευαστές ρολογιών. 

Κορυφαία επώνυμα brands αλλά και λιανικοί πωλητές και εταιρείες συναντήθηκαν, συζήτησαν και παρουσίασαν τις τελευταίες τους δημιουργίες. Ανάμεσά τους και ο γνωστός κοσμηματοπώλης, Αριστείδης Μίχας. 

Η λατρεία του για το καλαίσθητο κόσμημα συνδυάζεται αρμονικά με το μεγάλο του ενδιαφέρον για την υψηλή ωρολογοποιία. Η ασυναγώνιστη ποιότητα και ποικιλία που διαθέτει, μπορεί να καλύψει τους πιο απαιτητικούς πελάτες που θέλουν να ξεχωρίσουν στις εμφανίσεις τους.

Προσηλωμένος στην εξαιρετική ποιότητα και την υψηλή αισθητική, ο Αριστείδης Μίχας στεγάζει την αγάπη του για το κόσμημα και το ρολόι στο κατάστημά του στην Κηφισιά (Κολοκοτρώνη 9). 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

To θρυλικό «Show must go on» των Queen σε μία ιδιαίτερη ερμηνευτική διασκευή από τους Operatical

Το ξεχωριστό συγκρότημα των Operatical μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά το θρυλικό «Show must go on» σε μια ιδιαίτερη ερμηνευτική διασκευή βασισμένη στο Μusical Moulin Rouge του Baz Luhrmann. Έπειτα από την κυκλοφορία των γαλλόφωνων ισπανόφωνων, αγγλικών και ελληνικών