Νέες αφίξεις στη συλλογή υψηλής ωρολογοποιίας του κοσμηματοπωλείου MICHAS

Η Γενεύη φιλοξένησε την διοργάνωση υψηλής ωρολογοποιίας «Watches and Wonders» για το 2022. Αποτελεί μια μεγάλη εμπορική έκθεση για τη βιομηχανία ρολογιών πολυτελείας και είναι ιδιαίτερα σημαντική για πολλούς κατασκευαστές ρολογιών. 

Ανάμεσα σε κορυφαία brands αλλά και στους λιανικούς πωλητές και τις εταιρείες που έλαβαν μέρος στην μεγαλύτερη εμπορική έκθεση της βιομηχανίας ρολογιών, βρέθηκε και ο αγαπημένος κοσμηματοπώλης των celebrities, Αριστείδης Μίχας

Ο γνωστός κοσμηματοπώλης ενημερώθηκε για τις νέες δημιουργίες και τα σπάνια κομμάτια των διεθνών οίκων ωρολογοποιίας, πραγματοποιώντας, παράλληλα αγορές για την boutique του, που εδρεύει σ’ ένα φιλόξενο χώρο στην Κηφισιά, στην οδό Κολοκοτρώνη 9, προσδίδοντας ένα προνόμιο υπεροχής στον κόσμο της υψηλής ωρολογοποιίας.

Επισκεφθείτε το κοσμηματοπωλείο MICHAS και βρείτε όλες τις νέες συλλογές και τάσεις των οίκων που εκπροσωπεί, καθώς και το website ή τις επίσημες σελίδες του σε Facebook και Instagram. 

Site: https://www.michas-watches.gr/el

Facebook: https://www.facebook.com/michas.watches/

Instagram: https://www.instagram.com/michas.jewellery/     

Λεζάντες 

1. Ο γνωστός κοσμηματοπώλης, Αριστείδης Μίχας, βρέθηκε στη Γενεύη για την μεγάλη εμπορική έκθεση υψηλής ωρολογοποιίας, «Watches and Wonders». Ενημερώθηκε για τις νέες δημιουργίες και τα σπάνια κομμάτια των διεθνών οίκων ωρολογοποιίας, πραγματοποιώντας, παράλληλα αγορές για την boutique του, που εδρεύει σ’ ένα φιλόξενο χώρο στην Κηφισιά, στην οδό Κολοκοτρώνη 9, προσδίδοντας ένα προνόμιο υπεροχής στον κόσμο της υψηλής ωρολογοποιίας. 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts