Ο Γιώργος Ντάβλας στο εργαστήρι καλλιτεχνικής ραφής ΝΟΤΑ

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Γιώργο Ντάβλα στο εργαστήρι καλλιτεχνικής ραφής κουρτινών ΝΟΤΑ μαζί με τον Χρήστο Κισούδη, κύριο εκπρόσωπο του εργαστηρίου.

Το εργαστήρι καλλιτεχνικής ραφής ΝΟΤΑ αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση στην Άνω Γλυφάδα που ξεκίνησε από την Νότα Τσούλφα, από την οποία πήρε το όνομα του το ξεχωριστό αυτό εργαστήρι, και στο οποίο πλέον συμμετέχει και ο γιός της, Χρήστος Κισούδης. Μαζί αποτελούν ένα δυναμικό δίδυμο μητέρας-γιού που διατηρεί την παράδοση της επιχείρησης αλλά ταυτόχρονα την εξελίσσει.

Το εργαστήρι μετρά 40 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της κουρτίνας και συνεχίζει, ακάθεκτο, να προσφέρει τις άρτιες υπηρεσίες του στην καλλιτεχνική ραφή των κουρτινών στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Ο Γιώργος Ντάβλας εμπιστεύεται το εργαστήρι καλλιτεχνικής ραφής ΝΟΤΑ για την καλλιτεχνική ματιά, την υψηλή αισθητική , την ποικιλία, την ποιότητα και για τις, υψηλών προδιαγραφών, υπηρεσίες που προσφέρει.

Αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για όσους αγαπούν τις κουρτίνες και τις αντιλαμβάνονται ως έργα τέχνης!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts