Ο επιχειρηματίας Χρήστος Φωκάς βραβεύτηκε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο

Με τον Ταξιάρχη του Τάγματος του Φοίνικος, βραβεύτηκε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο επιχειρηματίας Χρήστος Φωκάς, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με την Προεδρεία της Δημοκρατίας «Από τον χώρο του Πολιτισμού και της Εκπαίδευσης, τιμήθηκε ο επιχειρηματίας και μεγάλος ευεργέτης του Μουσείου Καποδίστρια στην Κέρκυρα, Χρήστος Φωκάς, δεινός μελετητής της τοπικής ιστορίας και θεματοφύλακας του Ιόνιου Πολιτισμού».

Χρήστος Φωκάς, Έλφι Φωκά

Στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκαν επίσης και πολίτες που διακρίθηκαν για την κοινωνική τους δράση και την προσφορά τους προς τον συνάνθρωπο. Πρόκειται για τιμητικές διακρίσεις, οι οποίες είχαν απονεμηθεί από τις 18 Ιανουαρίου 2022 με το Προεδρικό διάταγμα που εκδόθηκε μετά από πρόταση του Υπουργού Εξωτερικών.

Ντάνιελ Φωκάς, Νίκος Δένδιας, Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Χρήστος Φωκάς, Έλφι Φωκά, Christian Φωκάς

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts