Τραγωδία Τέμπη: «Ζούμε στιγμές βαθιάς οδύνης και θλίψης» – Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα

Στο σημείο της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη βρέθηκαν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης , η Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Κώστας Καραμανλής, ο Υπουργός Μεταφορών, ο οποίος δήλωσε την παραίτησή του μετά το μοιραίο δυστύχημα.

Δεν είναι, όμως, ο μόνος. Λίγες ώρες αργότερα, έφτασε και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πραγματοποίησε δηλώσεις στην κάμερα του MEGA, εκφράζοντας την συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και όσων περιμένουν ακόμη να μάθουν τι συνέβη στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για την τραγωδία στα Τέμπη


«Ζούμε στιγμές βαθιάς οδύνης και θλίψης. Οι εικόνες που είδα είναι συγκλονιστικές. Ζούμε μία αδιανόητη τραγωδία με δεκάδες νεκρούς και αγνοούμενους μεταξύ των οποίων και πολλά νέα παιδιά», είπε αρχικά.

Και έπειτα συμπλήρωσε: «Δεν θέλω να μιλήσω για ευθύνες τώρα, θα τα πούμε στην ώρα τους. Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη στους συγγενείς των θανόντων και τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση στους τραυματισμένους».

Το ζήτημα αυτό, ωστόσο, έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις και γι’ αυτό θέλησε να προχωρήσει σε δηλώσεις και ο Πάπας Φραγκίσκος, μέσα από μία ανακοίνωσή του, φανερώνοντας πως βρίσκεται στο πλευρό όλων όσων ταλαιπωρούνται αυτή τη στιγμή και προσεύχεται γι’ αυτούς.

«Εμπιστευόμενος τις ψυχές των εκλιπόντων στο στοργικό έλεος του παντοδύναμου Θεού, ο πάπας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στις οικογένειες που θρηνούν τους αγαπημένους τους. Προς τους τραυματίες, τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και όλους όσους παρέχουν βοήθεια, ο Σεβασμιότατος στέλνει την ευλογία του για τη δέσμευση και την αλληλεγγύη τους», δηλώνει σε ανακοίνωσή του ο καρδινάλιος υπουργός Εξωτερικών Πιέτρο Παρολίν.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts