«Ο καρκίνος είναι πολύ δύσκολο πράγμα» – Συγκινεί ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης για τον πατέρα του

Γεια σου: Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, το μεσημέρι της Κυριακής, στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στην σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε ο πατέρας του αλλά και στη σχέση με την συνάδελφο του, Αφροδίτη Λιάντου.

«Αυτές οι περιπτώσεις και ο καρκίνος είναι δύσκολο πράγμα πολύ. Πάνω απ’ όλα χρειάζεται δύναμη και αγάπη σε αυτές τις περιπτώσεις. Σιγά σιγά με υπομονή, φροντίδα και ελπίδα. Τώρα είναι όλα καλά και είμαστε φουλ ευγνώμονες όλοι. Μετά από μια τόσο δύσκολη ιστορία, μόνο καλό έρχεται. Έχω μιλήσει αρκετά για την προσωπική μου ζωή. Νιώθω λίγο άβολα γιατί πολλές φορές δεν ξέρω πως θα ακουστεί αυτό που θα πω και πως θα παρερμηνευτεί ενδεχομένως, θα παίξει παντού και θα το δω την άλλη μέρα πρώτο πρώτο. Νομίζω πως όταν είσαι με έναν άνθρωπο καιρό, αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί και έρχεται από μόνο του», είπε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης και συνέχισε:

«Δεν είπαμε μια μέρα “τώρα θα το δημοσιοποιήσουμε”. Όλο και κάποιος το μάθαινε, μέχρι που είπαμε και εμείς πως δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Το νέο του επαγγελματικό βήμα μετά τη Γη της Ελιάς

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »