Η Γη της Ελιάς: Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Αυτός είναι ο διάσημος μπαμπάς του

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, ο τηλεοπτικός Αλέξης από την αγαπημένη σειρά, είναι γιος του σημαντικού θεατρικού σκηνοθέτη, Γιάννη Σκουρλέτη.

Ο ανερχόμενος ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για το αν έχει δουλέψει μαζί με τον μπαμπά του, για το αν τον παρακολουθεί στη σειρά του MEGA, για τη μητέρα του και για όσα του αρέσει να κάνει στον ελεύθερο του χρόνο.

Πατέρας σου είναι ο σημαντικός θεατρικός σκηνοθέτης Γιάννης Σκουρλέτης. Έχετε δουλέψει μαζί;

Όταν ήμουν μικρός, βοηθούσα στις παραστάσεις που έκανε. Ημουν στον ήχο, στα φώτα και στήναμε και τα σκηνικά. Μια φορά, όταν ήμουν 6 χρόνων, είχα παίξει και σε μια παράσταση του όπου είχα κάνει τον μικρό Ηρακλή. Ποτέ όμως δεν μου είπε τι να κάνω στη ζωή μου. Και στο θέατρο ούτε με ενθάρρυνε ούτε με αποθάρρυνε. Το άφησε πάνω μου.

Κι εσύ όμως δεν χρησιμοποιήσεις το όνομα του, δεν διαφημίζεις ότι είσαι «ο γιος του Γιάννη Σκουρλέτη».

Ποτέ. Δεν ήθελα να βασιστώ στο όνομα του. Αυτό που λέω και στον ίδιο είναι ότι πρώτα πρέπει να κάνω κάποια πράγματα μόνος μου και μετά να συνεργαστούμε. Αλλά πρώτα να νιώσω ότι πατάω στα πόδια μου καλλιτεχνικά.

Τώρα στη Γη της Ελιάς σε παρακολουθεί;

Ναι, του αρέσει πολύ η σειρά και με χαίρετε. Συνήθως μου λέει πολύ όμορφα λόγια αλλά θα μου κάνει και τις παρατηρήσεις του. Γενικά είναι πολύ ειλικρινής άνθρωπος.

Και η μητέρα σου με τι ασχολείται;

Είναι μεταφράστρια γαλλικών. Και αν για κάτι μετανιώνω, είναι πως δεν έμαθα να μιλάω γαλλικά. Προσπάθησε πολύ όταν ήμουν μικρός αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν ήθελα!

Τι άλλες δουλειές έχεις κάνει;

Έχω δουλέψει ως σερβιτόρος και ρεσεψιονίστ σε ξενοδοχείο και σε μεταφορική εταιρία. Ήθελα από μικρός να ανεξαρτητοποιηθούν και να βγάζω τα δικά μου χρήματα. Έτσι, κατάφερα να νοικιάσω μόνος μου ένα σπίτι στον Κορυδαλλό.

Και σήμερα πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;

Με πολλές προπονήσεις στο γυμναστήριο και πυγμαχία, διαβάζοντας αρκετά και φυσικά κάνοντας skate σε πάρκα ή στον δρόμο!

Πηγή:ΟΚ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts