Ο Ντάνος θα γίνει μπαμπάς! Έγκυος η Δήμητρα Βαμβακούση;

Ο γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.

Λίγη μόλις ώρα μετά το τέλος του μυστηρίου του γάμου τους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση άλλαξαν και βρέθηκαν στον χώρο της δεξίωσης, στο Γουδί…

Μάλιστα η Δήμητρα φορούσε ένα τελείως διαφορετικό και πιο λιτό νυφικό ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος πέταξε το κοστούμι, άλλαξε πουκάμισο και από λευκό φόρεσε μαύρο το οποίο συνόδεψε με γιλέκο.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι ευχαρίστησε κατά την άφιξή του τους δημοσιογράφους που «κάλυψαν» τον γάμο τους και φωτογραφήθηκαν μαζί. Στο πλευρό τους και ο κουμπάρος τους Αναστάσιος Ντούγκας, ο οποίος τυγχάνει να είναι και ο πιο έμπιστος άνθρωπός τους.

Όταν κάποιος από τους εκπροσώπους των media ζήτησε από το ζευγάρι να φιληθούν μπροστά στις κάμερες, ο Ντάνος δεν έκρυψε τη ενόχλησή του αλλά με χιούμορ απέφυγε να χαρίσει αυτό το στιγμιότυπο.

Ο χώρος της δεξίωσης

Στο μεταξύ οι καλεσμένοι απολάμβαναν την όμορφη βραδιά σε έναν πολύ όμορφο χώρο που είχε προετοιμαστεί κατάλληλα για να τους υποδεχτεί. Σε κάθε πιάτο υπήρχε ένα μικρό βαζάκι με μέλι ενώ υπήρχαν διάσκορποι στον χώρο διάφοροι μπουφέδες με αναψυκτικά, ποτά, γλυκά και υπέροχα εδέσματα για να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Η είσοδος Ντάνου-Δήμητρας στον χώρο

Μέσα σε υπέροχα πυροτεχνήματα και με το τραγούδι των Μελισσών «30-40» έκαναν την είσοδό τους στον χώρο της δεξίωσης οι νεόνυμφοι, χαμογελαστοί και χαρούμενοι. Μάλιστα η Δήμητρα έδειχνε να έχει μεγάλα κέφια, και άρχισε να χορεύει στους ρυθμούς του τραγουδιού.

Το γλέντι με τον Τσαλίκη & το ψιλόβροχο που προκάλεσε αναστάτωση

Όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, η κοιλίτσα της Δήμητρας Βαμβακούση είναι φουσκωμένη, με πολλούς από τους καλεσμένους να αναφέρουν ότι είναι έγκυος. Το ζευγάρι όμως δεν επιβεβαίωσε κάτι.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts