Ο Σκαραβαίος: Γιάννης Τσορτέκης: Η πρεμιέρα, ο ρόλος του, ο «Τραχανάς» και η χημεία

Καλύτερα δε γίνεται: Πρεμιέρα απόψε για τη νέα σειρά του Alpha Ο Σκαραβαίος με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Τσορτέκη.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο πλατο της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα λίγε ώρες πριν από την πρεμιέρα. Μαζί του βρέθηκε και ο «Τραχανάς» ο χαριτωμένος συμπρωταγωνιστής του ηθοποιού με τον οποίο φάνηκε η χημεία τους από τα πρώτα λεπτά.

«Ο Μάρκος είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει μεγάλο ταξίδι στη ζωή του μέσα από την αστυνομία. Είναι πολύ οξυδερκής, επίμονος, διόλου φυγόπονος, εμμονικός με αυτό που κάνει, το αγαπάει πάρα πολύ. και αυτό του έχει στοιχίσει στην προσωπική του ζωή. Έχει μία κόρη τη Χλόη, με τη μαμά της Χλόης δεν είναι μαζί και δεν είναι μαζί με καμία γυναίκα».

«Έχει έναν πολύ σημαντικό σύντροφο δίπλα του τον σκύλο του, τον Τραχανά».

«Από την άλλη υπάρχει η μάνα του μια γυναίκα που έχει περάσει πάρα πολλά και θα δούμε μία δύσκολη οικογενειακή κατάσταση να εξελίσσεται».

«Ήταν στη φυλακή η μάνα του και με αφορμή αυτόν τον λόγο υπάρχει ένα παρελθόν που φέρνει σε σύρραξη τον Μάρκο με τη μάνα του να μην θέλει να έχει σχέση μαζί της προς το παρόν» ανέφερε μέσα σε όλα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts