Ο Σκαραβαίος: «Σκιά στη γη» – Οι εξελίξεις του νέου επεισοδίου

Τι θα δούμε στο επεισόδιο αυτής της Κυριακής 6 Μάρτη: Ο Σκαραβαίος μεταφέρει τον Τραχανά στο κτηνιατρείο με συμπτώματα δηλητηρίασης μετά από βόλτα στο πάρκο. Εκεί επικρατεί πανικός όταν μέλη μιας φιλοζωϊκής φέρνουν ημιθανή μια γάτα από φόλα.

Ο Σκαραβαίος μαθαίνει ότι τον τελευταίο καιρό υπάρχουν συνεχώς τέτοια περιστατικά στη γειτονιά του, ενώ ο ένοχος κυκλοφορεί και βίντεο με κακοποίηση ζώων στο διαδίκτυο.

Ο Σκαραβαίος παίρνει το θέμα προσωπικά κι αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι, εμπλέκοντας σταδιακά όλη την ομάδα σε μια έρευνα που ξεκινά ως άτυπη, αλλά στη συνέχεια γίνεται όλο και πιο σοβαρή για τoν ίδιο και την ομάδα του. Σύντομα θα διαπιστώσουν ότι πίσω από αυτή την ιστορία κρύβεται κάτι πολύ μεγαλύτερο, που τελικά οδηγεί σε έναν φόνο.

Ο Σκαραβαίος: Γιάννης Τσορτέκης: Η πρεμιέρα, ο ρόλος του, ο «Τραχανάς» και η χημεία

Ποιος μπορεί να κρύβεται σαν σκιά πίσω από την κακοποίηση των ζώων; Είναι πράγματι ζήτημα χρόνου να επιτεθεί σε άνθρωπο; Μπορεί η επίθεση στα ζώα να συνδέεται με μια γενικότερη κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στον αδύναμο; Ποιοι κρατούν το στόμα τους κλειστό; Πώς βρέθηκε η ίδια η ομάδα υπόλογη για ένα έγκλημα που έπρεπε να έχει προφτάσει; Όλα τα προειδοποιητικά σημάδια ήταν εκεί – το θέμα είναι ποιος τα είδε εγκαίρως, αφού όπως λέει ο Σκαραβαίος «η κοινωνία προετοιμάζει το έγκλημα και ο εγκληματίας το διαπράττει».

Σε άλλο επεισόδιο είδαμε:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts