Ο Τάσος Νούσιας μιλά για τις βωμολοχίες στη Μάγισσα και δίνει την εξήγηση

Στην κάμερα της εκπομπής I Love ΣουΚου μίλησε ο Τάσος Νούσιας το πρωί του Σαββάτου (11-11) για τη Μάγισσα, τις δύσκολες σκηνές και φυσικά για όσα γράφονται σχετικά με τις βωμολοχίες που ακούγονται κι εκεί ακριβώς είπε μια μεγάλη αλήθεια.

«Στα γυρίσματα περνάμε πολλές ώρες, ένα γύρισμα είναι 10 ώρες. Είναι πολύ απαιτητικό αλλά και πολύ προκλητικό για έναν ηθοποιό. Αυτοί οι χαρακτήρες δεν έρχονται εύκολα στην καριέρα σου. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δεις πως ήταν οι πρόγονοι μας. Υπάρχουν αρκετές σκηνές που σε δυσκολεύουν, κυρίως συναισθηματικά. Εμείς έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και βρίσκουμε πως μπορούμε να συμπράξουμε.

Η σκηνή ξιφασκίας με τον Γιώργο Γάλλο ήταν 4 Αυγούστου με 42 βαθμούς χωρίς σκιά και κράτησε 10 ώρες. Στον δρόμο με ρωτάνε για spoiler, αλλά από μένα δεν παίρνουν κουβέντα», είπε ο Τάσος Νούσιας.

Σχετικά με τις βωμολοχίες που ακούγονται στη «Μάγισσα» ο Τάσος Νούσιας, είπε πως: «Πολλοί απορούνε για το αν αυτή η φρασεολογία είναι της εποχής του 1800. Θέλω να τους πληροφορήσω ότι όχι απλά ήταν… και λίγα λέμε».

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Την ημέρα της πρεμιέρας της Μάγισσας, ο Τάσος Νούσιας είχε πάει καλεσμένος στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και είχε μιλήσει για όλα και για όσα επρόκειτο να δούμε. Αξίζει να θυμηθείτε τι είχε πει στο βίντεο που ακολουθεί:

Επίσης, σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε μιλήσει και για το θέατρο και είχε επισημάνει ότι δεν έχει παίξει ποτέ σε άδειο θέατρο.

Σχετικό άρθρο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts