«Πάγωσε» η Ναταλία Γερμανού με τη ζωντανή σύνδεση! Η σχέση της που δεν μάθαμε ποτέ…

Όταν ξεκινούσε η ζωντανή σύνδεση, στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, με τον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο, η Ναταλία Γερμανού δεν υποψιαζόταν ότι θα… ερχόταν αντιμέτωπη με μια αλήθεια από το παρελθόν της. Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας του χωριού εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό παράθυρο και ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:

  • Έχω την εντύπωση ότι έχω φάει στην ταβέρνα σας, νομίζω.
  • Έχετε φάει. Είχατε έρθει με…
  • Όχι! Κρατήστε το στόμα σας κλειστό! Μην πείτε με ποιον!
  • Επαγγελματικό απόρρητο.
  • Έτσι μπράβο! Θυμάμαι είχα περάσει εκπληκτικά!Εμείς, όμως, γυρίσαμε τον χρόνο πίσω, στις 4 Απριλίου 2014 -έναν χρόνο μετά την επίμαχη χρονιά-, όταν η Ναταλία Γερμανού περνούσε το κατώφλι του Πρωινό mou, ως καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού. Τότε, λοιπόν, η παρουσιάστρια είχε αναφερθεί στη σχέση που είχε και που κανείς μας δεν πήρε χαμπάρι:
«Πριν από περίπου ένα χρόνο είχα μια σχέση με έναν άνθρωπο εκτός χώρου η οποία δεν είδε ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί ο άνθρωπος αυτός ήταν τελείως εκτός χώρου. Δεν δώσαμε ποτέ το δικαίωμα. Ήταν αρχιτέκτονας. Βοήθησε πάρα πολύ που ήταν εκτός χώρου γιατί δεν το είχαν πάρει και χαμπάρι. Υπήρχε μια χιλιομετρική απόσταση που μας χώριζεκαι αυτό δυσκόλεψε τα πράγματα, αλλά ήταν ξεκούραστο να γυρνάς σε έναν άνθρωπο που δεν σε ρωτούσε τίποτα».
Δείτε το βίντεο από το Πρωινό mou:

zappit

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5399 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr