Πάρις Καραγιαννόπουλος: Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Μαγκάβα Τουτ»

Καλοκαίρι #Yes: Τον είδαμε στην εκπομπή του Open, σήμερα το πρωί, και δεν το πιστεύαμε. Ο Πάρις Καραγιαννόπουλος που είχε ερμηνεύσει το «Μαγκάβα Τουτ» με την Άννα Βίσση είναι αγνώριστος!

Ο ίδιος είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και τον χώρο της μουσικής όμως τώρα θέλει να επιστρέψει δυναμικά και μίλησε για όλα στην καθημερινή εκπομπή.

«Είχα παίξει στα 10 πρώτα επεισόδια στους “Ψιθύρους καρδιάς”. Με άκουσε ο Γκλέτσος τότε που είχε πολύ καλές σχέσεις με την Άννα (σ.σ: Βίσση). Του είπαν οι δικοί μου αν μπορεί κάπως να με βοηθήσει και τότε πήρε το κινητό του και κάλεσε τον Νίκο Καρβέλας,. Χτύπαγε η καρδιά μου», είπε αρχικά ο Πάρις Καραγιαννόπουλος και συνέχισε:

«Δεν χάθηκα μέσα σε μια νύχτα. Έκανα τον δίσκο με τον Νίκο αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Δεν μπόρεσα να το καταλάβω ποτέ. Μου έλεγαν ότι είναι μεγάλο το μπάτζετ. Δούλευα με ξενοδοχειακούς εξοπλισμούς, αλλά πλέον επιστρέφω στο τραγούδι. Έχω βιώσει ρατσισμό από τραγουδιστή, λόγω της καταγωγής μου. Είχε πει κάτι πολύ βαρύ».

Δείτε πώς είναι σήμερα αλλά και τι άλλο είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts