Πάτρα: Αναζητούν πατέρα για κακοποίηση των παιδιών του

Εισαγγελέας, ιατροδικαστές, κοινωνικοί λειτουργοί, «ξεσκονίζουν» τα τελευταία εικοσιτετράωρα έναν διαζευγμένο πατέρα ο οποίος από την πρώην γυναίκα του κατηγορείται πως όποτε παίρνει τα δύο παιδιά τους για να τα βλέπει – ένα αγόρι και ένα κορίτσι – στο πλαίσιο απόφασης δικαστηρίου, αυτά επιστρέφουν στο σπίτι με μελανιές, σημαδεμένα και σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, η υπόθεση πέρασε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα την… πόρτα του εισαγγελέα, καθώς  από την μητέρα των δύο παιδιών κατατέθηκε μήνυση σε βάρος  του πρώην συζύγου του με την κατηγορία της κακοποίησης.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στη συμπεριφορά του πατέρα προς το ανήλικο γιο του, ο οποίος κατ΄ επανάληψη έχει επιστρέψει  στο σπίτι με σημάδια από  χτυπήματα και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η εξέλιξη της υπόθεσης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και πόρισμα ιατροδικαστή, ο οποίος μετά από απαίτηση της μητέρας εξέτασε τα παιδιά τα οποία επέστρεψαν χτυπημένα μετά την ολιγόωρη διαμονή τους με τον πατέρα τους.

Τα όσα συμβαίνουν είναι γνωστά και  στο σχολείο που πηγαίνουν τα παιδιά αλλά και στην συνοικία που μένουν τα δύο ανήλικα – αγόρι και κορίτσι – παιδιά με την μητέρα τους.

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Ο Γιωργίκης νιώθει ότι τον αγνοεί η Ιουλία αλλά καλοπερνά με τη Δέσπω- «Από πότε έχουμε να βρεθούμε σαν ζευγάρι;»

Το προξενιό της Ιουλίας: Στο επεισόδιο αυτής της Τετάρτης, η σύλληψη του Ρήγα, φέρνει αναστάτωση τόσο στην οικογένεια Σκούταρη, όσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »