Πάτρα: Σε κατάσταση υστερίας η Ρούλα Πισπιρίγκου με την είδηση ότι προφυλακίζεται!

Υπόθεση Πάτρα: Μετά από τέσσερις μέρες στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και πέντε ώρες ενώπιον της 18ης ανακρίτριας, η Ρούλα Πισπιρίγκου ξέσπασε με έναν πραγματικά περίεργο τρόπο αφού την έπιασε υστερία όταν έμαθε ότι θα προφυλακιστεί!

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου στο άκουσμα της απόφασης ανακρίτριας και εισαγγελέα ότι προφυλακίζεται, ούρλιαζε και χτυπιόταν. Με το ζόρι κατάφερναν να τη συγκρατήσουν οι αστυνομικοί οι οποίοι από κάποια στιγμή και μετά, αναγκάστηκαν να τη σέρνουν.

«Μετά από μια ανακριτική διαδικασία που διήρκησε πάνω από 9 ώρες η κατηγορουμένη εξέθεσε τη θέση της σε σχέση με τη κατηγορία. Αρνείται τα πάντα. Δεν πρόκειται ποτέ όπως δηλώνει, να δεχθεί ποτέ ότι αφαίρεσε την ζωή των παιδιών της. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο», ανέφερε κατά την έξοδό του από την ανακρίτρια ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Προβάλλει επιχειρήματα και ερωτήματα τα οποία δεν βρήκαν ούτε και σήμερα πειστική απάντηση. Είναι μια δικογραφία που αφήνει κάποια κενά. Σεβόμαστε απόλυτα την απόφαση των αρμόδιων ανακριτικών και εισαγγελικών Αρχών. Θα συνεχίζουμε να κάνουμε την προσπάθεια μας για να βρούμε καταρχήν της προέλευση της κεταμίνης που προκάλεσε το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με την κατηγορουμένη και εντολέα μου, η προέλευση της ποσότητας θα μας δείξει και ποιος έχει κάνει την πράξη. Υποβάλαμε αίτημα να ζητηθεί έγγραφη απάντηση από το νοσοκομείο Παίδων σχετικά με το αν υπάρχει διαθέσιμη τελικά αυτή η φαρμακευτική ουσία στο συγκεκριμένα νοσοκομείο».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts