Παναγιώτα Βλαντή:«Ήμουν η γεροντοκόρη γιατί όλοι είχαν παντρευτεί εκτός από εμένα»

Στην εκπομπή Δύο στις 10, η Παναγιώτα Βλαντή παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε για την καριέρα της στην υποκριτική, για τις απορρίψεις και για τον γάμο της.

«Δεν ήμουν από τις γυναίκες που θέλω να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Ήθελα να έχω μια σχέση αλλά όχι την κοινωνική επιταγή ότι πρέπει στα 30 πρέπει να έχεις παντρευτεί και να κάνεις παιδί. Ήμουν στην οικογένεια η “γεροντοκόρη” γιατί όλοι είχαν παντρευτεί νωρίς. Δεν ήθελα να μπω σε αυτό το καλούπι. Και ο γάμος μου βγήκε αβίαστα! Είμαι ανεξάρτητη οικονομικά και αυτό δημιουργούσε πρόβλημα. Και η έκθεση της δουλειάς δημιούργησε πρόβλημα. Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Γιάννης που τα έχει λύσει αυτά και είναι πιο δυναμικός από εμένα!

Το θέατρο είναι συναρπαστική δουλειά. Όταν ξεκινούσα είχα 60 αποτυχημένες ακροάσεις. Έπρεπε να πείσω για κάποια πράγματα και ακόμα πρέπει να πείσω! Η ομορφιά παντού ποινικοποιείται. Στη δουλειά μας υπήρχε ότι μια ωραία γυναίκα δεν είναι καλή ηθοποιός. Την εκτιμώ την ομορφιά αλλά μαζί με το περιεχόμενο. Έπρεπε να δουλέψω σκληρά και να αποδείξω. Απενεχοποιήθηκα πολύ αργά και έπρεπε να αποδείξω ότι δεν είμαι μόνο αυτό (σσ όμορφη)».

Παναγιώτα Βλαντή: «Ήταν μία δύσκολη περίοδος, σκοτεινή και ακόμη παραμένει»

Σχετικά με την ψυχοθεραπεία και την ψυχανάλυση η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε:

«Η ψυχοθεραπεία ήταν μεγάλο δώρο για μένα. Πάτησα στα πόδια μου, να βρω την αυτοπεποίθηση. Έπρεπε να πολεμήσω για κάποια πράγματα. Ότι έδειχνα δυνατή δεν σημαίνει ότι μέσα μου δεν πονούσα ή δεν πάλευα για κάτι. Η ψυχανάλυση έχει πολύ πόνο και μάτωμα. Είχα σκοτάδια, δαίμονες και ψυχαναγκαστικά πράγματα.

Συνήθως όταν πήγαινα καλά στη δουλειά δεν ήμουν καλά στην προσωπική μου ζωή. Έχω κάνει σπουδαία πράγματα στη δουλειά και δεν τα χαιρόμουν γιατί δεν πήγαιναν καλά τα προσωπικά μου. Ήθελα να είναι μαζί αυτά αλλά δεν τα κατάφερνα, δεν ήταν εύκολο. Δεν έχει αλλάξει κάτι με τον γάμο! Δεν έχω νιώσει ότι έχω τοποθετηθεί αλλιώς. Η πρόταση γάμου δεν ήταν ρομαντική, ήταν ήσυχη. Ήταν μια ωραία έκπληξη!».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts